metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
97-300 97-300ranga28.03.2014 19:55

Janusz Piechociński jest idealnym przykładem PSL-owca, który obciąłby sobie nogę, gdyby wziął kosę do ręki. To on właśnie najlepiej zna wieś z wakacji, z goszczenia się na niej. Nigdy nie pracował, zawsze zajmował się nauką. No i był działaczem... Pochodzi z biednego, acz zacnego chłopskiego domu, który dał mu wykształcenie, to prawda. Odskoczył daleko od tej biedy.

60

tutaj tutajranga29.03.2014 05:46

"Piotrkowianin" napisał(a):
Piotrkowianinranga
15 godzin temu, 14:20
"tutaj" napisał(a):
Miałem się nie odzywać, ale przebóg...
Bo ja życie znam. wiem, że co powie facet, to poważniej brzmi.
Miałeś? Zmieniłeś/-łaś płeć?

11

tutaj tutajranga29.03.2014 05:47

Nie wiem, dlaczego się tak wkleiło. Pewnie coś pokopałam, jak to blondynka...

11

Piotrkowianin Piotrkowianinranga29.03.2014 08:18

"tutaj" napisał(a):

Ani chybi blondynka. ;) Mogłaś edytować swój poprzedni wpis, zamiast minutę później pisać kolejny.

11

tutaj tutajranga29.03.2014 08:38

Aj, tam... Zaczepiam Cię...

21

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)29.03.2014 14:50

"Piotrkowianin" napisał(a):
Miałeś? Zmieniłeś/-łaś płeć?

"tutaj" napisał(a):

Grunt, że się wyjaśniło. Ja już zachodziłem w głowę: czy tutaj zmężniała, czy wręcz o**ujała? ;)
Kawał mi się przypomniał:
Przychodzi córka do ojca i mówi:
- Tato, ja od zawsze źle się czułam jako dziewczyna... Postanowiłam, że chcę być facetem, zmieniam płeć...
- Jaja sobie robisz?!

30

tutaj tutajranga29.03.2014 15:12

No i powiedz, powiedz, jak Cię nie kochać, Al?

30

streetfighter86 ~streetfighter86 (Gość)29.03.2014 21:52

w 2014 jak w 1939 Niemiec też wybrał Polskę,przy zwolnieniach z podatków byłby głupcem gdyby nie wybrał PT przy załodze która pracuje pali je i ch..olera wie co jeszcze na dzwonek jak widać można wszystko załatwić dyplomatycznie bez wojny i mieć frajernie do pracy za śmieszny geld ;D Pozdrowienia dla pracowników i życzenia żebyście sra..ć na czas nie musieli ;P

30

niebieskapomarańcz ~niebieskapomarańcz (Gość)01.04.2014 11:02

Akademia Antona Haeringa to wielka porażka po 2 latach nauki, zdaniu egzaminów AHK i Technika Mechanika Uczniowie otrzymują pensję od 11zł, 12zł. Oczywiście są uczniowie "WYBRANI" którzy mają większą pensję ale to są "WYBRANKOWIE" Pana S. Można wspomnieć o traktowaniu uczniów.... TOTALNA porażka.. drwiny, uszczypliwe teksty(jak tam "student praktykant"- zapier... od czego tu jesteś)
uczeń akademii - pracownik 2 kategorii.
Pozdrawiam i odradzam

71

luzik luzikranga01.04.2014 22:59

"niebieskapomarancz" napisał(a):
Akademia ... to wielka porażka

Ile wynosi subwencja na jednego ucznia, którą od polskiego państwa otrzymuje właściciel szkoły? Jaką kwotę daje to w skali całego roku - milion, dwa, pięć, a może jeszcze więcej?
Dawno już temu pisałem tu - na forum ePiotrkow, że chodzą słuchy, iż pewne piotrkowskie koniczynki mają ciche udziały w prywatnych szkołach. Nie ma się więc co dziwić, że metoda, która sprawdziła się w Piotrkowie powielana jest na znacznie szerszą skalę. Większy obrót, to i większa prowizja wpada do kieszeni.

Komentarz był edytowany przez autora: 01.04.2014 23:02

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat