metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Marcin 12345 ~Marcin 12345 (Gość)21.01.2025 13:28

Odstrzał i po problemie.

62

Ep ~Ep (Gość)21.01.2025 13:59

Piesków się bać, normalnie bez komentarza

17

ggggość ~ggggość (Gość)21.01.2025 12:00

Nie przeszkadzają wam szczury, kuny, lisy, łosie i inne, a przeszkadzają wam psy, które od zawsze żyły przy człowieku, spacerowały po ulicach wsi i miast. Zdecydujcie się czy chcecie w swojej przestrzeni mieć niebezpieczne, roznoszące choroby dzikie zwierzęta czy przyjazne psy i koty.

313

MieszkaniecX ~MieszkaniecX (Gość)21.01.2025 15:55

Może niech Pan Poseł nie organizuje już żadnych zbiórek
https://www.wprost.pl/kraj/11879043/zbiorki-posla-lewicy-lukasza-litewki-pod-lupa-prokuratury-czy-doszlo-do-oszustw.html

50

Psi partol ~Psi partol (Gość)21.01.2025 16:26

Niby nagrody, niby wszystko świetnie a prostych spraw nie potrafią ogarnąć. W tej sytuacji widać całą nieudolność wolborskiego szeryfa. Jak się ma do dyspozycji miliony wypracowane przez ciężko pracujących mieszkańców i dociskanych podatkami z roku na rok co raz bardziej przedsiębiorców a do tego armię urzędników to chyba każdy średnio rozgarnięty człowiek mógłby tam zarządzać. Przychodzi niby prosta sprawa z bezpańskimi pieskami i wszystko się wali. Przez dwa lata nie są w stanie zwierzaków wyłapać a maja do tego wynajęte za ciężkie pieniądze schronisko. I do tego chwalą się na fb że będą do nich strzelać. Wstyd i obciach na całą Polskę!

61

wiesniak ~wiesniak (Gość)21.01.2025 11:47

Najlepsza gmina i taki problem.

73

Swojak ~Swojak (Gość)21.01.2025 17:16

W ubiegłym roku duże psy sąsiada zaatakowały moją synową z dwójką małych dzieci,całe szczęście,że miała rower i się nim zastawiała,chłopaki usłyszeli krzyki i ich obronili.

52

niewolnik ~niewolnik (Gość)21.01.2025 18:31

Bez petard nie wychodzę, póki co pieski omijają mnie z daleka!? Więcej na sklave.polityka

52

ja ~ja (Gość)21.01.2025 19:25

Bywam w Wolborzu i gminie Wolbórz bardzo często i nigdy nie widziałem watach psów, Komu i dlaczego zależy na takim rozdmuchiwaniu sprawy?

26

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat