Nie przeszkadzają wam szczury, kuny, lisy, łosie i inne, a przeszkadzają wam psy, które od zawsze żyły przy człowieku, spacerowały po ulicach wsi i miast. Zdecydujcie się czy chcecie w swojej przestrzeni mieć niebezpieczne, roznoszące choroby dzikie zwierzęta czy przyjazne psy i koty.
Może niech Pan Poseł nie organizuje już żadnych zbiórek
https://www.wprost.pl/kraj/11879043/zbiorki-posla-lewicy-lukasza-litewki-pod-lupa-prokuratury-czy-doszlo-do-oszustw.html
Niby nagrody, niby wszystko świetnie a prostych spraw nie potrafią ogarnąć. W tej sytuacji widać całą nieudolność wolborskiego szeryfa. Jak się ma do dyspozycji miliony wypracowane przez ciężko pracujących mieszkańców i dociskanych podatkami z roku na rok co raz bardziej przedsiębiorców a do tego armię urzędników to chyba każdy średnio rozgarnięty człowiek mógłby tam zarządzać. Przychodzi niby prosta sprawa z bezpańskimi pieskami i wszystko się wali. Przez dwa lata nie są w stanie zwierzaków wyłapać a maja do tego wynajęte za ciężkie pieniądze schronisko. I do tego chwalą się na fb że będą do nich strzelać. Wstyd i obciach na całą Polskę!
W ubiegłym roku duże psy sąsiada zaatakowały moją synową z dwójką małych dzieci,całe szczęście,że miała rower i się nim zastawiała,chłopaki usłyszeli krzyki i ich obronili.
Bez petard nie wychodzę, póki co pieski omijają mnie z daleka!? Więcej na sklave.polityka
Bywam w Wolborzu i gminie Wolbórz bardzo często i nigdy nie widziałem watach psów, Komu i dlaczego zależy na takim rozdmuchiwaniu sprawy?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!