Obecny prezydent to jest ogromny wstyd w historii naszego miasta, którzy zawierzyli i oddali na niego głos w wyborach. Ten niewybaczalny błąd należy naprawić w najbliższych wyborach samorządowych.
Niech władza odda pieniądze z własnej kieszeni. Ludzie mówili, że się nie opłaca, a oni dalej w to brnęli.a muwili że nie eko gaz
Pan M mówi nie prawdę. Osobiście pamiętam co kombinował z tym ciepłem .Nie wypaliło bo nie do końca była to uczciwa propozycja
Pań prezydent Chojniak jakby miał dość honoru, to powiedziałby przepraszam i odszedł.
... powinien dostać 2-gą szansę. Ja bym na Matusewicza zagłosował, mimo, że nie cierpię SLD. Ale jestem przekonany, że byłby dużo lepszym prezydentem od Chojniaka, którego - nawiasem mówiąc - sam wylansował.
Dobrze, że Pan miewał różne pomysły... Pamiętam jak w `04 przyszedł do mnie do szkoły i chwalił sie m.in., że córka studiuje w Szwajcarii, że dobrze rządzi itd. A dosłownie za kilka tygodni juz był na Wroniej.
To samo się zrobiło co z głosowaniem na premiera nie pamiętacie jak było co zrobili z ofe itd a głosy swoje oddaliście teraz czasem nie ryczeć że jest źle macie co chcieliście
Ja jako starszy głosuje na pana Chojniaka ,bo zmienił Piotrków do nie poznania.Mozna to zobaczyć po powrocie do tego miasta po 15 latach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!