na starym wiezieniu na wojska polskiego bylo durzo lepsze jedzenie i wienkrze porcje nisz na wroniej
Wy tak na powaznie ? siedzial ktos z was ? ja tak i jedzenie jest 10 x gorzsze w wiezieniu niz w szpitalu a w szpitalu lezalem po wyjsciu z wiezienia i mam dokadne porownnie w szpitalu jest pyszne jkedzenie w p[orownaniu z wiezieniem a jadlem w 6 wiezieniach !!! nie sluchajcie tego co proboja wam wmowic !!
Raz zrobili z kaszy manny mieso w swieta w wiezieniu !!! hahahahha sniadania i kolacja sa niejadalne jedynie obiad i to na sile w szpitalu jadlem wszystko
Głupie pytanie, gdzie lepiej żywią. Odpowiadam. Do szpitala człowiek idzie się leczyć z różnych chorób i dolegliwości z własnej woli (wyraża zgodę lub nie na przyjęcie do szpitala), a nie żywić się, do więzienia zaś zamykają go nie z własnej woli, tak więc jak chcą go zamknąć w więzieniu to muszą go dobrze żywić. Proste? Proste.
Co to jest catering? (dla szpitali itp. oczywiście)
Byle szybciej, byle taniej, byle co.
A własna kuchnia?
szpital to nie restauracja czy jadłodajnia, do szpitala idzie się leczyć a nie nażreć choremu człowiekowi nie jest potrzebna taka ilość kalorii jak zdrowemu człowiekowi który pracuje a nie wyleguje się na wyże, nie raz byłem chory bardziej i mniej i nieraz Mama starała się zrobić coś dobrego bym zjadł a nie raz nie mogłem nie miałem apetytu z powodu choroby, myślę że nawet jak by nie było jedzenia w szpitalu nic by się nie stało każdy ma rodzinę którzy coś przyniosą a jeśli jest ktoś bezdomny to szpital zgłasza to mopsu i ma organizowany posiłek z jadłodajni dla bezdomnych
Dzisiaj lepiej jest iść na rok do więzienia niż na 3 miesiące do szpitala. Badania od ręki, żarcie super i czego chcieć więcej? I oczywiście to wszystko za pieniążki podatników! A ty zwykły człowieczku po 30 latach pracy i płacenia składek jesteś nikim, nikogo nie interesuje że fortunę ci przez te lata zabrali a do specjalisty pół roku albo i rok czekaj, no chyba że posmarujesz dobrze na "prywacie" to za kilka dni termin na oddziale się znajdzie!
Niestety szpital przy ul. Rakowskiej odstaje mocno od innych placówek. Przecież ten szpital wykupuje usługi w innych szpitalach(byłego woj. piotrkowskiego).
Inni się rozwijają a nasza opieka zdrowotna się cofa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!