metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)24.09.2017 09:19

Z tym gotowaniem dla piotrkowskich szpitali to świetny pomysł

100

Ha, ha, ha!!! ~Ha, ha, ha!!! (Gość)24.09.2017 09:46

Pamiętacie dowcip z czasów komuny, kiedy to I Sekretarz wizytował kolejno: przedszkole, żłobek, szkołę i więzienie? Kazał zaraz potem obciąć fundusze dla szkół, przedszkoli mi żłobków, a dołożyć do kryminałów. Jak go ktoś spytał: "Towarzyszu, jak to? Zabieracie dzieciom, a dokładacie kryminalistom?", odpowiedział: "Towarzysze! Do szkoły, ani do przedszkola to już nie pójdziemy, a do więzienia, to jak na jak najbardziej możemy trafić, to lepiej, niech tam będzie dobrze!..." No i można oczywiście chyba jakoś to odnieść do czasów obecnych...

142

gość ~gość (Gość)24.09.2017 10:12

Po trzech dniach głodówki przed operacją jedzenie było super.

80

jimbim jimbimranga24.09.2017 10:15

doskonały pomysł z tym gotowaniem więzniów dla szpitali, jeśli to ma się mieścić w takich pieniądzach i wyglądać tak jak na zdjęciach to tak.Widziałem ostatnio szpitalne jedzenie, gdy ktoś nie ma bliskich, którzy by zadbali o karmienie chorego to zejście murowane:/

113

gość ~gość (Gość)24.09.2017 10:45

Więźniowie gotuią sobie sami i robiom to dobrze i smaczniej a dla szpitala gotuią kuchnia zewneczna i robi to na otczepnego aby był . szpital który ma swoją kuchnie ma dobre i smaczne posiłki

110

gość ~gość (Gość)24.09.2017 10:47

W SSW nie ma tragedii ludzie szpital to nie hotel pięcio gwiazdkowy. Leżałem trzy tygodnie żyję na tej diecie a zupy pyszne może drugie danie nie zawsze trafione w gust.

84

gość ~gość (Gość)24.09.2017 11:18

Leżę na Rakowskiej,już długo bo jestem połamany i czegoś takiego jak na zdjęciu jeszcze nie dostałem. W innym szpitalu jedzenie nie było lepsze, za to podejscie do pacjenta dużo gorsze.

102

gość ~gość (Gość)24.09.2017 14:27

Możne niech ta dyrektorska miernota konieczko zacznie to jeść

210

Bigoss ~Bigoss (Gość)24.09.2017 15:26

Łukasz MoszczenicA chyba jeszcze nie jadłeś starych ziemniaków w szpitalu skoro tak piszesz.

42

gość ~gość (Gość)24.09.2017 16:51

W "pierdlu" stawka jest na 100% ze dwie dychy na łebka i jest kilkanaście diet i codziennie mięso lub kiełbasa - prawa człowieka obowiązują! Pacjent to nie człowiek - to tylko "procedura"!

71

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat