Nie rozumiem tego procederu! Rząd namawia kobiety do rodzenia dzieci,a tu wygląda na to że jest ich za dużo!?Może niech pozamykają więcej szkół,a dzieci uczą po domach guwernantki jak dawniej
a ja swoje dziecko odroczyłam. Niech ma jeszcze rok dziecinstwa i niech dorosnie do szkoly. Na razie tylko zabawa go interesuje
Rok wcześniej do szkoły rok wcześniej zaczną pracować ... a emerytura możne po śmierci :(
Jak co roku ciężka decyzja przed rodzicami. Najwieksza psychoza na zostawianie jest w PS 15
Pogratulować rządowi bezsensownej tragicznie przygotowanej reformy. Pamiętajmy przy wyborach komu podziękować !!!
Mam w rodzinie Jaska ur 07.2009. Nie wyorazam sobie go w szkole,klasie z uczniem ze stycznia 2008.
Jasiek jest jeszcze taki maly i dziecinny.W glowie to on ma zabawki a nie szkole.Pomimo,ze chodz do "zerówki"
Ubolewam,ze jakiś idiota stworzyl ten system nauczania i myśli,ze to dobre rozwiązanie!
"W przypadku tak dużej liczby oddziałów, w niektórych szkołach nauka będzie odbywać się najprawdopodobniej w systemie dwuzmianowym – mówi Jarosław Bąkowicz, kierownik Biura Prasowego piotrkowskiego Urzędu Miasta. - Obecnie w publicznych szkołach podstawowych uczniowie kończą zajęcia najpóźniej o godzinie 15.30."
Chyba pan jest mocno niedoinformowany, ponieważ w SP3 lekcje trwają do 16.15.
W sp 13 będzie mniej uczniów bo nauka w tej szkole jest brak multimediów . Nauka na patyczkach jak dawniej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!