To skoro zgłosiłaś i nie pomogło, mimo wysłania maila, to może powinna się tym telewizja zainteresować. Wtedy w ciągu chwili się za to wezmą.
J zgłosiłam sprawę Barszczu trzy tygodnie temu, do Urzędu Gminy,zadzwonili powiedzieli że przyjadą zobaczyć (wysłałam meila ze zdjęciami)i do dziś ich nie ma.Barszcz wysoki na ponad 2 metry,rośnie koło domu, mam troje dzieci.Ciekawe co by musiało się wydarzyć ,aby przyjechali.?
A jak się znajdzie owada w barszczu, to do kogo? ;)
Jak odróżnić szerszenia:
Te małe robaczki to wciornastki. Są strasznie irytujące, jest ich pełno- wszędzie! Czy może ktoś powiedzieć czy jest na to jakiś oprysk? Nie można przez to siedzieć na tarasie!
Powinien Chojniak z tymi zgredami z UM zębami wycinać ten Barszcz Sosnowskiego na Łódzkiej. Nie wiem, co oni robią w tym UM.
Mi wczoraj w domu pająk chodził po ścianie.Zadzwoniłem na straż i nie chcieli przyjechać.Chamstwo.
Prowadziłem badania na ten temat. To są małe Kepaski.
Od kilku dni Osiedle Wyzwolenia zaatakowane jest mikroskopijnymi robaszkami.Całe okna są oblepione.W mieszkaniach też ich multum.Są wszędzie-na ścianach ,na pościeli,Najgorzej ,że skakają też na ciało co wywołuje świąd. Od znajomej słyszałam,że są w całym Piotrkowie.Czy nie można zrobić jakiegoś oprysku żeby pozbyć się tego świństwa.A może wie ktoś co to są za robaki-ni to mszyce ,ni meszki.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!