Czyli teraz trzeba będzie produkować dosłownie tylko dwa worki śmieci??? :)))
Dobrym udogodnieniem dla firm będzie zapewne wprowadzenie zapisu o limicie odbioru worków ze śmieciami, np. max 3 ;) Zresztą Juko już takie zasady sobie wprowadziło. Świat już nie będzie tak tonął w śmieciach, no oczywiście poza lasami i rowami ;)
Dla mnie, jako dla mieszkańca, świetnym udogodnieniem byłoby zastąpienie Juko inną firmą. No ale zapewne nasze głosy będą brane pod uwagę tylko teoretycznie :)
To zdanie mnie rozwala. Przynajmniej są szczerzy ;)
To wszystko jest po to by żyło się lepiej :))) Czyż nie jest tak Panie Prezydencie??? :)))
cyt."Już dziś urzędnicy pracują nad tym, aby ogłosić kolejny przetarg" ...tylko żeby sobie w tej pracy zrobili conajmniej soboty i niedziele wolne. Nawiasem mówiąc jakby nie pracowali t a n i e j nie będzie.
W tej chwili jest o połowę za duza opłata bo niby za co a przecież miało byc tak ,że firma na odpadach ma zarabiać a nie liczyc ,ze mieszkańcy z własnej kieszeni za wszystko im zapłaca a urzednicy powinni dbac o mieszkańców bo nawet pojecia nie maja ile Kowalski ma smieci i biora na wyrost ilośc smieci których fizycznie w realu nie ma
Cyt: zmniejszenie liczby worków z czterech do dwóch.
A miała być każda ilość by śmieci na dzikich wysypiskach nie lądowały.
Jak prezydent na ten przykład Chojniak mówi że podniesie opłaty to na pewno je podniesie ale jak mówi że nie podniesie opłat to tylko mówi. Z kodeksu postępowania urzędnika państwowego
Więcej na http://sklave.manifo.com/
Oj ciężko przyznać się do błędu i nie rozróżnić roku 2015 od 2016.
A na marginesie, ktoś już zwracał na portalu epiotrkow uwagę, aby zainstalować odnośnik "zgłoś błąd" - czy to takie trudne kochani redaktorzy?
Kurde ja za smieci place 45 zl bo jest nas piatka w mieszkaniu..to sa jakies zarty :-/ dziadostwo
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!