Zacznijcie segregować odpady to będziecie mniej płacić,
Karać mieszkańców za to że źle segregują śmieci , bo Ci co dobrze segregują płacą na tych nieudaczników co nie chce się szkła od papieru oddzielić .
Się zesr....a nie dopracują darmozjady i nieroby jedne.Puścić takiego jednego i drugiego na miesiąc do HAK-a albo JUKO to zobaczą z autopsji o co common,niech dygają pojemniki to może PIP się zainteresuje ile pracownik może dźwigać.To ma być Europa? Dziki Zachód to chyba odpowiednie określenie.
Ja dostałem od firmy HAK informację, że mam dodatkowo segregować popiół w szarym worki. Jak rozumiem na groszek mam zielony. Doprawdy w Piotrkowie żyje się jak w bajce - tylko czemu mam rolę Kopciuszka?
To jak z tym segregowanie? Mamy segregować ale tylko w 2 worki?
Przecież to będą odpady zmiksowane. A znając nasze miasto w przyszłym roku powiedzą że nie segregujemy i zwiększą stawkę :(
Śmiech na sali z tą ilością worków! Działanie proekologiczne. Na nadwyżkę śmieci pobliskie lasy wprost czekają.......
Kurde ja za smieci place 45 zl bo jest nas piatka w mieszkaniu..to sa jakies zarty :-/ dziadostwo
Oj ciężko przyznać się do błędu i nie rozróżnić roku 2015 od 2016.
A na marginesie, ktoś już zwracał na portalu epiotrkow uwagę, aby zainstalować odnośnik "zgłoś błąd" - czy to takie trudne kochani redaktorzy?
Cyt: zmniejszenie liczby worków z czterech do dwóch.
A miała być każda ilość by śmieci na dzikich wysypiskach nie lądowały.
Jak prezydent na ten przykład Chojniak mówi że podniesie opłaty to na pewno je podniesie ale jak mówi że nie podniesie opłat to tylko mówi. Z kodeksu postępowania urzędnika państwowego
Więcej na http://sklave.manifo.com/
W tej chwili jest o połowę za duza opłata bo niby za co a przecież miało byc tak ,że firma na odpadach ma zarabiać a nie liczyc ,ze mieszkańcy z własnej kieszeni za wszystko im zapłaca a urzednicy powinni dbac o mieszkańców bo nawet pojecia nie maja ile Kowalski ma smieci i biora na wyrost ilośc smieci których fizycznie w realu nie ma
cyt."Już dziś urzędnicy pracują nad tym, aby ogłosić kolejny przetarg" ...tylko żeby sobie w tej pracy zrobili conajmniej soboty i niedziele wolne. Nawiasem mówiąc jakby nie pracowali t a n i e j nie będzie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!