Śmiech na sali z tą ilością worków! Działanie proekologiczne. Na nadwyżkę śmieci pobliskie lasy wprost czekają.......
To jak z tym segregowanie? Mamy segregować ale tylko w 2 worki?
Przecież to będą odpady zmiksowane. A znając nasze miasto w przyszłym roku powiedzą że nie segregujemy i zwiększą stawkę :(
Ja dostałem od firmy HAK informację, że mam dodatkowo segregować popiół w szarym worki. Jak rozumiem na groszek mam zielony. Doprawdy w Piotrkowie żyje się jak w bajce - tylko czemu mam rolę Kopciuszka?
Się zesr....a nie dopracują darmozjady i nieroby jedne.Puścić takiego jednego i drugiego na miesiąc do HAK-a albo JUKO to zobaczą z autopsji o co common,niech dygają pojemniki to może PIP się zainteresuje ile pracownik może dźwigać.To ma być Europa? Dziki Zachód to chyba odpowiednie określenie.
Zacznijcie segregować odpady to będziecie mniej płacić,
Karać mieszkańców za to że źle segregują śmieci , bo Ci co dobrze segregują płacą na tych nieudaczników co nie chce się szkła od papieru oddzielić .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!