metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
1 ~1 (Gość)19.11.2015 12:03

Śmiech na sali z tą ilością worków! Działanie proekologiczne. Na nadwyżkę śmieci pobliskie lasy wprost czekają.......

51

marpiob ~marpiob (Gość)19.11.2015 12:20

To jak z tym segregowanie? Mamy segregować ale tylko w 2 worki?
Przecież to będą odpady zmiksowane. A znając nasze miasto w przyszłym roku powiedzą że nie segregujemy i zwiększą stawkę :(

70

popiołek ~popiołek (Gość)19.11.2015 13:12

Ja dostałem od firmy HAK informację, że mam dodatkowo segregować popiół w szarym worki. Jak rozumiem na groszek mam zielony. Doprawdy w Piotrkowie żyje się jak w bajce - tylko czemu mam rolę Kopciuszka?

80

Big cyc ~Big cyc (Gość)19.11.2015 20:10

Się zesr....a nie dopracują darmozjady i nieroby jedne.Puścić takiego jednego i drugiego na miesiąc do HAK-a albo JUKO to zobaczą z autopsji o co common,niech dygają pojemniki to może PIP się zainteresuje ile pracownik może dźwigać.To ma być Europa? Dziki Zachód to chyba odpowiednie określenie.

30

plum ~plum (Gość)03.12.2015 07:06

Zacznijcie segregować odpady to będziecie mniej płacić,
Karać mieszkańców za to że źle segregują śmieci , bo Ci co dobrze segregują płacą na tych nieudaczników co nie chce się szkła od papieru oddzielić .

02

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat