Kiedyś chciałam sprawdzić grzyby których nie byl pewna Jakie było moje zdziwienie jak pan mi powiedział ze nie sprawdzi bo mu internet nie chodzi i nie może porównać z monitorem I lepiej może by było gdybym je wyrzuciła Takie to sprawdzanie w sanepidzie bylo
Może tak sanepid by się zainteresował czym nas opryskują bo wczoraj znowu robili opryski na niebie w okolicach Piotrkowa ale media milczą jak i instytucje państwowe
Dziwne stworzyli instytucje do sprawdzenia grzybów, a ktoś kto nie lubi i tak musi na to płacić podatek.
A pod artykułem 2 komentarze z 2016 r. Czary jakieś czy co?
A czy lepiej byłoby rozdawać mini atlasy grzybów?? Na pewno zniwelowałoby to zatrucia...
Artykuł został rzekomo utworzony w piątek, ale ukazał się dopiero dzisiaj, za to komentarze pod nim są sprzed roku.
Jakich grzybów najadł się autor, pewnie pozostanie tajemnicą...
Wszystkie grzyby są jadalne, ale po zjedzeniu niektórych już więcej niczego się nie zje. ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!