Wszystkie grzyby są jadalne, ale po zjedzeniu niektórych już więcej niczego się nie zje. ;)
Artykuł został rzekomo utworzony w piątek, ale ukazał się dopiero dzisiaj, za to komentarze pod nim są sprzed roku.
Jakich grzybów najadł się autor, pewnie pozostanie tajemnicą...
A czy lepiej byłoby rozdawać mini atlasy grzybów?? Na pewno zniwelowałoby to zatrucia...
A pod artykułem 2 komentarze z 2016 r. Czary jakieś czy co?
Dziwne stworzyli instytucje do sprawdzenia grzybów, a ktoś kto nie lubi i tak musi na to płacić podatek.
Może tak sanepid by się zainteresował czym nas opryskują bo wczoraj znowu robili opryski na niebie w okolicach Piotrkowa ale media milczą jak i instytucje państwowe
Kiedyś chciałam sprawdzić grzyby których nie byl pewna Jakie było moje zdziwienie jak pan mi powiedział ze nie sprawdzi bo mu internet nie chodzi i nie może porównać z monitorem I lepiej może by było gdybym je wyrzuciła Takie to sprawdzanie w sanepidzie bylo
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!