Dobra, dobra. Przed ostatnimi wyborami też było dużo krzyku, a ostatecznie i tak ludzie wybrali prezydenta na kolejną kadencję. Argument "nie ma na kogo głosować, więc zagłosuje, żeby nie było gorzej".
Ja na referendum nie idę. To towarzystwo to prawie 100% ekipy organizatorów z referendum z 2013 roku. Wolę już Chojniaka
Nie należy podpisywać się pod czymś za co wszyscy zapłacimy. Pod czymś co zablokuje wydatki na sport i kulturę. Pod czymś co jest manipulacją, działaniem na emocjach i pomysłem na przejęcie władzy przez grupkę osób.
20 lat szans na zmianę. to długi czas i co z tego wyszło. widzimy i chyba nie wygląda to zbyt dobrze.
Dobrze, że coś się dzieje, acz zobaczcie jak musi być źle by zawiązała się jakaś inicjatywa. Usunięcie jego ekscelencji jest konieczne, ale trzeba przy okazji pozbyć się rady miasta, bo to organ decyzyjny, a jego ekscelencja rzeczony pan to władza wykonawcza. Ja referendum popieram, ale jak piszą tutaj inni, trzeba mieć plan , co po referendum, jeśli odwołamy jego ekscelencję. Dziwi mnie, że tyle lat ten nieudolny człowiek stał na czele miasta, a to przede wszystkim dzięki wyborcom. Pora przemyśleć przeszłość i iść po przyszłość.
chciał nie chciał trza iść na referendum
nawet dlatego,żeby emerytów z tych spółek uwolnić od psucia tego miasta
Chojniak nie jest członkiem PiSu. Wywalili go bo nie chciał chodzić na smyczy Antka. Jeśli odwołają prezydenta to będzie komisarz z PiSu i będzie ze wskazania Antoniego!
Ci organizatorzy mają jednak za sobą grupy polityczne typu Janik , Sokalski itd.Nie są apolityczni jak mówią.
Popieram stanowczo REFERENDUM. Nie pozwólmy aby nadal nas gnębiono wysokimi podwyżkami wszelkich opłat. Nie pozwólmy aby podejmowano ważne decyzje w mieście bez konsultacji z mieszkańcami.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!