Ja bym chojniaka zostawił on fajny facet nie wychyla się i taki przystojny, ten Krawczyński też fajny tylko za mało zarabia bo 30 tysięcy to mało jak na jego możliwości, mógł dać więcej a dał tylko 100 procent....przecież jeszcze niema 90 lat to moze pracować w Urzędzie
Ej malutkie chojniaczki, pociotki oraz geriatria z rady miasta nakazaliscie pisać posty typu love chojniaczki.
Wydawało mi się że w referendum idzie o to żeby skończyć ze złem i finalnie powołać następną lepszą władzę. A z wypowiedzi które czytam wychodzi że jeszcze referendum się nie zaczęło a już jest polowanie na czarownice. Chociaż jeszcze nie wiadomo kto tą czarownicą ma być
Referendum powinno dawać wybór. Tutaj nie ma. Narzucą komisarza z pisu... To tylko tyle. Dlatego nie idę
Oddaj PESEL tym wybawicielom trybunalskiego grodu, bo to właśnie oni są remedium na całe zło tego świata: mądrzy, wykształceni, przedsiębiorczy, stroniący od populizmu,z sukcesami zawodowymi w swoim CV... i wcale nie chodzi tu o kampanię i żeby radny J nie został komisarzem z nadania Antoniego.
Nie podpiszę za żadnym referendum, ani nie wezmę w nim udziału. Takie zmiany powinno się robić w wyborach.
Prezydent przez ciepło otworzył oczy mieszkańca.
Jakie tu da układy.
Emeryci prezesi zasiadają na wysokich stanowiskach.
Premie po 7O tys
Rady nadzorcze Dość kolesiów !!!!!
Nie, mimo że Chojniak cofnął to miasto w rozwoju o co najmniej 16 lat, obywatele powinni wyrazić swoją wolę w przyszłorocznych wyborach i podziękować całemu temu towarzystwu, a nie robić awanturę teraz. Rozumiem, że dla tej pani Chojniak był dobry przez 16 lat, była szczęśliwa i zadowolona i dopiero teraz zrobił jej kuku? Panie Sokalski, wyjdź zza tej pani i powiedz w końcu prawdę o co panu chodzi z tym całym zamieszaniem. Prawdziwemu mężczyźnie nie wypada wysługiwać się kobietą.
Widzę ,że ludziom odpowiada taki stan rzeczy w tym mieście. Szkoda. Bo potrzeba zmian. A to miasto jest nijakie. Co za różnica kto będzie. Prezydent jest z piSu przecież.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!