metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Zby ~Zby (Gość)04.11.2012 23:57

Cytuję:
"Zby" napisał(a):
Ludzie, wypowiadacie się tutaj krytykując a nie macie pojęcia o rzeczywistości.....
Mamy, mamy widzisz tylko policjantom tyłki przyrosły do biurek i zwykłe lenistwo ich ogarnęło.
Zbyt mało etatów w policji???
No to zrób sobie porównanie z ilością etatów w policji na 10 000 mieszkańców w Niemczech, Czechach i Polsce.

Właśnie pokazałeś jakie masz pojęcie. Piotrkowski policjant mając na uwadze pracę policjanta niemieckiego jest w stanie tak sam z siebie w znacznym stopniu poprawić swoje działanie. Brawo za to "pojęcie"

00

mimi ~mimi (Gość)05.11.2012 05:55

nie ma innego wyjścia trzeba wysłać kontrolę z biura spraw wewnętrznych

00

naftamar ~naftamar (Gość)05.11.2012 08:14

Norwida 22 ? Jest taki w ogole adres , 3 ( wiezowiec,), 4,5 Bartek + blok numer 15 , 6,7 blok numer 20 a potem jest LIDL, gdzie 22 ?

00

Paj ~Paj (Gość)05.11.2012 08:38

Panie i Panowie - przecież Policja nie jest dla nas :) jak by była dla nas, to by takiej sytuacji nie było. Policja po prostu ogania się od zgłaszania przestępstw. Jak zniechęcą delikwenta to już nigdy tam nie przyjdzie prawda?
Zresztą miałem podobny przypadek ze zgłoszeniem kradzieży dokumentów - 3 godziny czekania, jakieś 10 lat temu. Nic się od tej pory nie zmieniło na lepsze. A ja naiwny myślałem (jak zapewne dziesiątki innych), że to incydent... I proszę niech nikt mi nie mówi, że przykład mai iść od dołu, czy od góry - to jest ich śmierdzący obowiązek, żeby zgłoszenie przyjąć i zająć się sprawą.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga05.11.2012 09:29

"naftamar" napisał(a):
Norwida 22 ? Jest taki w ogole adres , 3 ( wiezowiec,), 4,5 Bartek + blok numer 15 , 6,7 blok numer 20 a potem jest LIDL, gdzie 22 ?

Pewnie miało być Norwida 2. W książce telefonicznej są tylko numery 1, 2, 3, 5 i 7.
I jeszcze coś a propos ul. Norwida:

:)

00

kaisaw ~kaisaw (Gość)05.11.2012 09:43

Widzę Panowie ,że nie macie pojęcia o pracy policjanta.Szkoda ,że nigdy nie braliście udziału w żadnej akcji, interwencji,))

00

LOLO ~LOLO (Gość)05.11.2012 11:11

Bo w policji trzeba za stosawać wariant GRUZIŃSKI!!!!!

00

ELW ~ELW (Gość)05.11.2012 12:27

"Pazera" ma rację. Wszystkie rozmowy telefoniczne dyżurnego są rejestrowane. Pan Paweł popełnił błąd zgłaszając się każdorazowo osobiście. Wystarczyło wykonać kilka telefonów w wyznaczonych godzinach aby upewnić się, czy zostanie obsłużony. W ostatniej rozmowie należało poprosić nr pozycji pod jakim zgłoszenie zarejestrowano i oświadczyć, że oczekuje na policjanta w miejscu zamieszkania. Kradzież tablic rejestracyjnych jest przestępstwem przeciwko dokumentom i jako takie ścigane jest z urzędu. Jeżeli fakt taki został odnotowany w dzienniku, to policja nie ma wyjścia. Musi się tą sprawą zająć.

00

ss ~ss (Gość)05.11.2012 15:40

tylko jak zwykły obywatel ma znać procedury policyjne bo i po co przecież może wymagać profesjonalizmu od policjantów !!!!!!!!!!!!

00

krzysiek71 ~krzysiek71 (Gość)05.11.2012 16:26

Cytuję:
Byłem ponownie na komendzie o 20.00 i wówczas dowiedziałem się, że w tej chwili jest zmiana służby, odprawa

zmiana służby jest o godz.22 a odprawa o 21.30.
Ktoś tu się mija z prawdą.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat