metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ciekawa ~ciekawa (Gość)04.11.2012 10:24

Jak to, pytanie zostało zadane z niewłaściwej strony? To pan Paweł po której stronie tego okienka stał?

00

avat ~avat (Gość)04.11.2012 10:32

mógł powiedzieć że popełnił przestępstwo jadąc po piwie na rowerze.Od razu by się znaleźli policjanci.Nie oszukujmy się,oni lubią lekką"robotę"

00

Kierowca ~Kierowca (Gość)04.11.2012 10:42

Ja miałem stłuczkę 40 metrów od komisariatu i dokładnie tyle zajęło policjantom dojechanie na miejsce kolizji, z tego właśnie komisariatu, licząc od momentu zgłoszenia. Obywatelu radź sobie sam i płać podatki na swój przyszły mandat z fotoradaru. W tej sprawie na pewno będziesz wysłuchany - jak nie przez policjanta to przez sąd grodzki.

00

wwwwww ~wwwwww (Gość)04.11.2012 10:51

dajcie mu wódki (albo piwa) bo dobrze gada :-)

"avat" napisał(a):

"avat" napisał(a):
~avat (Gość)
14 minut temu, 10:32
mógł powiedzieć że popełnił przestępstwo jadąc po piwie na rowerze.Od razu by się znaleźli policjanci.Nie oszukujmy się,oni lubią lekką"robotę"

00

gość ~gość (Gość)04.11.2012 11:08

na zdjęciu jest mój samochód ,bo mi też ukradli tablice w biały dzień spod bloku ,ale sprawców udało się juz złapać wieczorem w moim przypadku akcja była błyskawiczna

00

Obywatelka ~Obywatelka (Gość)04.11.2012 11:10

Rownież miałam taką sytuację, chcąc zgłosić szkodę na przyjście policjanta czekałam 2 godziny-porażka! A Pani w okienku-bardzo nie symatyczna i opryskliwa.

00

maniek_36032 ~maniek_36032 (Gość)04.11.2012 12:14

zgadza sie wszystko, doskonale rozumiem pokrzywdzonego, mialem wrecz oidentyczna sytuacje z tablicami, tez Pani z okienka mnie odsylala, kompletna patologia panuje w tej komendzie, malo tego jeszcze jeden z policjantow, ktory akurat gdzies tam wychodzil powiedzial ze pewne sam gdzies zgubilem tablice, ludzie to jest paranoja!!!

00

anonim222 ~anonim222 (Gość)04.11.2012 13:13

a tymczasem wielu policjantów mieszkających w Piotrkowie i okolicach nie dostaje możliwości pełnienia służby na terenie miasta pracując w innych jednostkach mimo szczerych chęci...

00

daeal ~daeal (Gość)04.11.2012 13:16

dokładniepolicja jest smieszna nie idzcie bo oni tylko siedzą nic nie robia masakra

00

szkoda słów ~szkoda słów (Gość)04.11.2012 17:30

A podczas ostatniej sesji rady miasta w dniu 31.10.2012 przewodniczący rady miasta Marian Błaszczyński i prezydent Krzysztof Chojniak wręczyli nagrody 2 policjantom za ponadnormatywną służbę. Co to oznacza? A to, że jak się policjantom dodatkowo zapłaci to pracują nawet po godzinach. Gratulacje.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat