metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Grażyna ~Grażyna (Gość)28.10.2023 11:25

Ja codziennie śpie godzine dłóżej wienc to żadna atrakcia.

60

Boryna ~Boryna (Gość)28.10.2023 12:24

W swoich zegarkach możecie sobie cofać nawet 10 godzin ja nie zamierzam nic zmieniać

40

Lov Pto ~Lov Pto (Gość)28.10.2023 17:57

Nie miało być zmiany ael UE tupo i jest

41

pisk opon ~pisk opon (Gość)28.10.2023 10:36

I po co to, komu to ma służyć? Ze szkoły i z pracy wracamy po ciemku.

61

Farmer ~Farmer (Gość)28.10.2023 22:08

Wytłumaczcie to moim kurom

41

ŻwirekPodMuchomorek ~ŻwirekPodMuchomorek (Gość)28.10.2023 22:28

Cytuję:
Konsultacje publiczne przeprowadzone przez Komisję Europejską wśród Europejczyków w 2018 roku wykazały, że 84 proc. respondentów opowiedziało się za zniesieniem zmian czasu.

No i co z tego? W eurokołchozie demokracją sobie tylko gęby wycierają, a w rzeczywistości jest to twór komunistyczny zarządzany przez niewybieralnych w wyborach powszechnych komisarzy. I to oni mają decydujący głos, a nie demokratyczna większość. Głos większości może być uwzględniony tylko wtedy, kiedy jest zgodny z polityką nakreślaną przez komunistycznych komisarzy.
Zmiany czasu, komunizm, multi-kulti, klimatyzm, kowidianizm... Właściwie te zmiany czasu to i tak najmniejszy problem w tym bajzlu zwanym eurokołchozem.
Mi to już zwisa, ja i tak żyję na lata, a nie na godziny...

50

go?ć_teresa ~go?ć_teresa (Gość)29.10.2023 06:23

Zamiast w nocy przestawiłam czas dopiero teraz nad ranem w urządzeniach RTV.Czy coś mi za to grozi?

30

Grażyna ~Grażyna (Gość)29.10.2023 11:01

Ten czas mogliby zmieniać w dzień. Znuw się nie wyspałam bo w nocy przestawiałam zegarek. Wienc co z tego że godzine dłóżej jak nie można sie wyspać.

31

Samantha ~Samantha (Gość)28.10.2023 22:13

Mój Seba z soboty na niedzielę i to każdą to ma taką czasoprzestrzeń że nawet 5 godzin w przód czy w tył na nim nie robi różnicy, rano jak się budzi to nie wie jaki jest dzien i miesiąc a co tu mówić która jest godzina.

30

Stały bywalec ~Stały bywalec (Gość)28.10.2023 12:26

A co jeśli zamówię panią na godzinę właśnie podczas przestawiania czasu w nocy, czy mede miał 2 godziny w cenie jednej?

60

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat