W swoich zegarkach możecie sobie cofać nawet 10 godzin ja nie zamierzam nic zmieniać
I po co to, komu to ma służyć? Ze szkoły i z pracy wracamy po ciemku.
No i co z tego? W eurokołchozie demokracją sobie tylko gęby wycierają, a w rzeczywistości jest to twór komunistyczny zarządzany przez niewybieralnych w wyborach powszechnych komisarzy. I to oni mają decydujący głos, a nie demokratyczna większość. Głos większości może być uwzględniony tylko wtedy, kiedy jest zgodny z polityką nakreślaną przez komunistycznych komisarzy.
Zmiany czasu, komunizm, multi-kulti, klimatyzm, kowidianizm... Właściwie te zmiany czasu to i tak najmniejszy problem w tym bajzlu zwanym eurokołchozem.
Mi to już zwisa, ja i tak żyję na lata, a nie na godziny...
Zamiast w nocy przestawiłam czas dopiero teraz nad ranem w urządzeniach RTV.Czy coś mi za to grozi?
Ten czas mogliby zmieniać w dzień. Znuw się nie wyspałam bo w nocy przestawiałam zegarek. Wienc co z tego że godzine dłóżej jak nie można sie wyspać.
Mój Seba z soboty na niedzielę i to każdą to ma taką czasoprzestrzeń że nawet 5 godzin w przód czy w tył na nim nie robi różnicy, rano jak się budzi to nie wie jaki jest dzien i miesiąc a co tu mówić która jest godzina.
A co jeśli zamówię panią na godzinę właśnie podczas przestawiania czasu w nocy, czy mede miał 2 godziny w cenie jednej?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!