A co jeśli zamówię panią na godzinę właśnie podczas przestawiania czasu w nocy, czy mede miał 2 godziny w cenie jednej?
Mój Seba z soboty na niedzielę i to każdą to ma taką czasoprzestrzeń że nawet 5 godzin w przód czy w tył na nim nie robi różnicy, rano jak się budzi to nie wie jaki jest dzien i miesiąc a co tu mówić która jest godzina.
Ten czas mogliby zmieniać w dzień. Znuw się nie wyspałam bo w nocy przestawiałam zegarek. Wienc co z tego że godzine dłóżej jak nie można sie wyspać.
Zamiast w nocy przestawiłam czas dopiero teraz nad ranem w urządzeniach RTV.Czy coś mi za to grozi?
No i co z tego? W eurokołchozie demokracją sobie tylko gęby wycierają, a w rzeczywistości jest to twór komunistyczny zarządzany przez niewybieralnych w wyborach powszechnych komisarzy. I to oni mają decydujący głos, a nie demokratyczna większość. Głos większości może być uwzględniony tylko wtedy, kiedy jest zgodny z polityką nakreślaną przez komunistycznych komisarzy.
Zmiany czasu, komunizm, multi-kulti, klimatyzm, kowidianizm... Właściwie te zmiany czasu to i tak najmniejszy problem w tym bajzlu zwanym eurokołchozem.
Mi to już zwisa, ja i tak żyję na lata, a nie na godziny...
I po co to, komu to ma służyć? Ze szkoły i z pracy wracamy po ciemku.
W swoich zegarkach możecie sobie cofać nawet 10 godzin ja nie zamierzam nic zmieniać
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!