Czyli przez dwa lata Piotrków będzie rozjeżdżany i zacznie się remont w mieście.
Mnie tiry w Piotrkowie nie przeszkadzają przynajmniej coś się dzieje
Odcinek Jeżów-Kamiensk to spory odcinek, gdzieś po środku też powinien być umożliwiony przejazd na drugą stronę trasy.
Mam takie pytanie,czy ta waga przy rondzie sulejowskim to tylko jest dla ozdoby ? Po co ja budowaliśmy jak nie jest potrzebna ?
Tiry mają zakaz poruszania się przez miasto. Postawić policję na wlotach i walić mandaty.
Ja się pytam gdzie są swiatla w niechcicach i rozprzy - mialy być z koncem sierpnia?!?
Jak dzieciaki przejdą na druga stronę jezdni w drodze do szkoły, ludzie do kościoła czy sklepow - jak?
Przy obecnym natężeniu juz sprawia to kłopot, juz widze te kolumny tirów...
Rozumiem ze remont, wszystko fajnie i pięknie ale zanim się go zacznie wypadałoby poprawić infrastrukture na odcinku który zbierze ciężar dk1, chore to wszystko, chore!!!
Wszystko fajnie, ale kto zapłaci za szkody powstałe w Piotrkowie z powodu przeniesienia tranzytu tirów przez miasto? Rozjadą nas przez najbliższe dwa lata.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!