metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Lokos ~Lokos (Gość)07.08.2022 07:36

He he he-turyści w Piotrkowie są jak Yeti:każdy o nich słyszał ale nikt ich nie widział!!!

240

Miastowy2 ~Miastowy2 (Gość)07.08.2022 08:40

Chyba ,że redakcja ma na myśli turystów tych w marketach

160

turysta w warszawy ~turysta w warszawy (Gość)07.08.2022 09:01

ilość i jakość pamiątek dostępnych w cit nie powala, obsługa również jakaś taka obrażona jakby z karę pracowała...

132

go?ć_gosc ~go?ć_gosc (Gość)07.08.2022 11:01

Do Piotrkowa to mozna przyjechac co najwyzej za kare.Przeciez tu bieda z nedza przez swiat pedza.Nie rozsmieszajcie ludzi to propaganda.

162

cynik ~cynik (Gość)07.08.2022 13:02

Zależy z której strony się wjeżdżają. Wczoraj jak widomo wszem i wobec padało i to bardzo. Jechałem do Piotrkowa od strony Bujen. Wszystko szło dobrze do granicy miasta. I tu się zaczęło. Koleiny, głębokie koleiny poprzecinane dziurami wszystko zalane wodą. W koleinach płynie woda. Spod przejeżdżających z naprzeciwka aut fontanny brudnej brei na lecą szyby samochody. Strasząc kierowców. Z Roosevelta skręcam w Żelazną. Tam jeszcze gorzej. To samo co na Roosevelta tylko tam dominują dziury. Prawy pas w kierunku ronda /tego nowego/ nie nadaje się w czasie porządnego deszczu do jazdy. Dlatego kierowcy wybierają lewy ,ale tam są traktowani wspominanymi wyżej fontannami wody spod kół samochodów jadących prawym pasem. Cud ,że w tym miejscu nie doszło do żadnego wypadku. Drogi panie kierowniku tam proszę wozić turystów. To oczywiście nie pana wina ,ale taki "szlak w tak szanowanym mieście" to tragedia. I tak od lat i jeszcze się pogarsza. Choć ponoć już jest.... koncepcja.

131

:( ~:( (Gość)07.08.2022 09:28

Niestety do póki w PT na stołkach będą ci sami ludzie w wstyd tu zapraszać turystów.
Kiedyś jeden z radnych powiedział mi: jak Piotrków pięknieje....Gdzie?
Wystarczy spojrzeć jakie mamy drogi. Jedne najgorszych w Polsce(a jeżdżę sporo).
Mimo wszystko nadal jestem lokalnym patriotą.
Nie mamy szczęścia do rządzących.

162

Zgrywus ~Zgrywus (Gość)07.08.2022 15:58

Turystyka jest tranzytowa ze wschodu na zachód,innych turystów nie widziałem

40

Oj, nie brakuje! ~Oj, nie brakuje! (Gość)07.08.2022 17:33

Co widać na załączonym obrazku.

40

to pewne że są ~to pewne że są (Gość)07.08.2022 09:49

Czy artykuł to o tych marcowo-kwietniowych na naszym wikcie?

132

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)07.08.2022 17:55

I znowu będą pisać że sprzedaż alkoholu wzrosła bo turyści są W Piotrkowie

21

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat