He he he-turyści w Piotrkowie są jak Yeti:każdy o nich słyszał ale nikt ich nie widział!!!
ilość i jakość pamiątek dostępnych w cit nie powala, obsługa również jakaś taka obrażona jakby z karę pracowała...
Do Piotrkowa to mozna przyjechac co najwyzej za kare.Przeciez tu bieda z nedza przez swiat pedza.Nie rozsmieszajcie ludzi to propaganda.
Zależy z której strony się wjeżdżają. Wczoraj jak widomo wszem i wobec padało i to bardzo. Jechałem do Piotrkowa od strony Bujen. Wszystko szło dobrze do granicy miasta. I tu się zaczęło. Koleiny, głębokie koleiny poprzecinane dziurami wszystko zalane wodą. W koleinach płynie woda. Spod przejeżdżających z naprzeciwka aut fontanny brudnej brei na lecą szyby samochody. Strasząc kierowców. Z Roosevelta skręcam w Żelazną. Tam jeszcze gorzej. To samo co na Roosevelta tylko tam dominują dziury. Prawy pas w kierunku ronda /tego nowego/ nie nadaje się w czasie porządnego deszczu do jazdy. Dlatego kierowcy wybierają lewy ,ale tam są traktowani wspominanymi wyżej fontannami wody spod kół samochodów jadących prawym pasem. Cud ,że w tym miejscu nie doszło do żadnego wypadku. Drogi panie kierowniku tam proszę wozić turystów. To oczywiście nie pana wina ,ale taki "szlak w tak szanowanym mieście" to tragedia. I tak od lat i jeszcze się pogarsza. Choć ponoć już jest.... koncepcja.
Niestety do póki w PT na stołkach będą ci sami ludzie w wstyd tu zapraszać turystów.
Kiedyś jeden z radnych powiedział mi: jak Piotrków pięknieje....Gdzie?
Wystarczy spojrzeć jakie mamy drogi. Jedne najgorszych w Polsce(a jeżdżę sporo).
Mimo wszystko nadal jestem lokalnym patriotą.
Nie mamy szczęścia do rządzących.
Turystyka jest tranzytowa ze wschodu na zachód,innych turystów nie widziałem
Czy artykuł to o tych marcowo-kwietniowych na naszym wikcie?
I znowu będą pisać że sprzedaż alkoholu wzrosła bo turyści są W Piotrkowie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!