Niech żyje wolna, demokratyczna, sprawiedliwa i niepodległa Polska pod rządami PiS. Póki co to najlepsza opcja od 1945 roku.
Temu panu z Rozprzy proponuje postawić ten paszkwil na kółkach przed swoją firmą.
Jestem ciekaw co klienci powiedzą. PROSZĘ SIĘ NIE WSTYDZIĆ SWOJEJ PRZYNALEŻNOŚCI PARTYJNEJ !!!!! ODWAGII.
Czarne chmury nad PO. Poseł Ligia Krajewska odchodzi z Platformy! Wcześniej usłyszała prokuratorskie zarzuty przywłaszczenia 320 tys. zł
Kocham Krzyśka Chojniaka Mariana Błaszczyńskiego i PiS i żaden liść mi nie przeszkodzi w tej miłości!!!
Jak ktoś porównuje Putina do Orbana albo do Kaczyńskiego to chyba postradał zmysły
Z Rozprzy to ten pan zdjecie nr.2 odwrocony
tyłem do fotografa najwyrazniej sie wstydzi swojej tożsamości.
A taka fajna była kiedyś z Margaret dziewczyna no ale ciężko jest na świecie samotnej kobiecie. Żal mi Ciebie bardzo , życie przechodzi obok Ciebie a Ty na drobne się rozmieniasz.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!