z jakiej racji niebiescy Błaszczaka stali na chodniku z włączonym sygnałem świetlnym- to ich akcja? do roboty nieroby i łapać przestępców czyli tych co łamią konstytucję!
Aaaaleee tłuuumy..... Ta "WASZA" demokracja naprawdę musi być zagrożona...
Banda oderwanych od rzeczywistości albo grupa cwaniaków. Trzeciej możliwości nie ma.
Głupota i brak logiki u tych protestujących poraża.
Czy im się popieprzyło, że są w Arabii Saudyjskiej? Przecież mają w Polsce demokrację. Będą wybory, to mogą głosować na kogo chcą. Do tej pory też przecież mogli. I demokratycznie ich odsunęli od koryta, to krzyczą: "Demokracji nie ma!!!". I pewnie "wina Putina". A idźcie z tą instalacją do Tworek sobie...
A gówno prawda, że nie byłoby narzekania. Ja na wybory chodzę i głosuję. A potem i tak NARZEKAM. A narzekam na otaczającą mnie rzeczywistość dlatego, że WIĘKSZOŚĆ wybrała inaczej. Demokracja nie opiera się na ARGUMENTACH, ale na woli większości. Chyba nie trzeba dodawać, że głupich jest znacznie więcej niż mądrych?
Protestujący chyba nie wiedzą jak działa demokracja, o którą rzekomo tak walczą. Cyrk na kółkach.
Liściem "z braku laku" można zastąpić papier toaletowy. Dobry symbol dla demokracji! ;)
Gąsienice to nie robaki. A nazwisk największych europejskich populistów to ja tam nie widzę.
Według lewaków "populista" to ten, który przeciwstawia się realizacji planów Sorosa. A ten światowy szkodnik akurat stoi za tymi protestującymi podsypując od czasu do czasu dolarami.
Kolejny dowód na to, że protestujący NIE WIEDZĄ, czym jest demokracja. Populizm jest akurat nierozerwalnie związany z demokracją. By wygrać wybory, trzeba do siebie przekonać większość, a tutaj nic się tak dobrze nie sprawdza jak populistyczne obiecanki-cacanki.
Raz gąsienice są robakami, kiedy indziej dżdżownicami. W Opocznie zapewne okażą się "glizdami".
Ech, dwanaścioro "wspaniałych"...
... Pierre Dolevas
Pani Pingot Piotrkowska celebrytka teatr się spalił artystka została a cała reszta to statysci?
Co na tym "proteście" robi ławniczka Małgorzata J. z Sądu Okręgowego?Jak mają działać sądy jak mają takich ławników?
nie da się już oglądać tego masakra pilą mechaniczną się robi jak widzę ich
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!