Tak jak teraz PiS nas zadłuża to nikt tego nie robił. Szkoda dzieci
ONI mają trochę racji bo co to za demokracja gdy kapusie , konfidenci ,milicjanci , zomowcy, TW tacy jak boni i jemu podobni zasiadają w ławach PE , zagnieździli się w samorządach itd. to są " ludzie" skompromitowani którzy powinni być objęci ustawowym zakazem piastowania jakichkolwiek stanowisk w administracji państwowej, dożywotnio. Tylko w takiej formie jestem gotów poprzeć was . Stop komunie !
oddajcie to co przez te lata ukradliscie
A ja byłam przekonana, że wyborcy PiS i Chojniaka (w sumie to, to samo) nie potrafią włączyć komputera...
Twarzą pisowskiej demokracji i zmian w sądownictwie jest prokurator prl stanu wojennego. Żenada
Walczą o demokrację z demokratycznie wybranym rządem... dziwnie rozumieją demokrację ludzie, którzy nie tolerują zdania większości
Skora makieta jest kopią niemieckiej z "różanego poniedziałku" to protestujący są obrońcami niemieckiej demokracji. Wszystko zgodnie z hasłem "ulica i zagranica".
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!