Poczekajcie poczekajcie i was zablokują A najlepiej to sami sobie blokady zdejmijcie i tak i tak troszkę główką ruszyć
Chrust też nie jest darmowy. Jak was dygnie Pan Gajowy, to mandacik dostaniecie.
Proponuję tankować na stacjach Shella tam powinno byc taniej a czemu nie jest ???
A na ten protest przyjdą na piechotę, czy przyjadą samochodami?? Jeśli samochodami to kretynizm w najczystszej postaci - dodatkowo nabiją kabze Orlenowi...
Jestem kasjerem na stacji benzynowej i jak mnie jaki klient w...wi to mu nie sprzedam paliwa i niech sobie jedzie zatankować wodę z Bugaju o tak mu powiem
2 miesiące temu. Sprawdźcie sobie ceny ropy brent, dolara i cen benzyny 95 na dystrybutorach na początku marca i teraz. To da wam do myślenia....Jest kasa na rozdawnictwo? Jest i to duża a to są Nasze pieniądze....
Ale jaja!, Co wy żeście się uparli na ten Orlen? A inne stacje benzynowe to sprzedają benzynę za pół darmo? Nie jestem królikiem Obajtka,ale gwoli sprawiedliwości społecznej blokujcie wszystkie stacje,to wtedy właściciele pójdą po rozum do głowy.A nie ktoś tam rzucił hasło i huzia na Sulejowską.Widocznie ktoś z tej stacji komuś podpadł i ten ktoś się teraz mści waszymi rękami. Ogarnijcie się ludzie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!