Utworzyć niepubliczny szpital i będzie po problemie. Prawie wszędzie tam gdzie państwo sięga swoimi mackami, to staje się nagle nierentowne, zaczynając od kopalń, a kończąc na szpitalach własnie. Jest masa niepublicznych zakładów zdrowia i są zadbane, zawsze czysto, mili ludzie, a to wszystko dlatego, bo właścicielem jest osoba prywatna, która nie pozwoli na marnowanie swoich pieniędzy.
Nie chodzi mi tu o politykę ale chyba najwyższa pora zrobić solidne wietrzenie w urzędzie miasta jak i Starostwie a kasę przeznaczyć na szpital . Po co taka armia urzędników w mieście . Są tacy co w zasadzie nic nie robią ale kasę co miesiąc biorą za rzekomo ciężką pracę
Zbliżają się wybory pani Radziszewska się uaktywnia tylko z daleka od S12 mieszkańcy gminy Sulejów sami sobie poradzą ta pani tylko zaszkodzi. Wcześniej nic nie robiła a teraz niech już nie pomaga. Dziękujemy
W tym szpitalu władza została na etapie PRL wszystko można było zrobić tak żeby za państwowe ale dla siebie. Dziwię się tylko że Pani poseł teraz jest taka aktywna. I śmieszą mnie komentarze że wszystko co złe to PiS a to właśnie PO doprowadziło do prywatyzacji służby zdrowia za państwowe pieniadze
Nic nie zrobila ta pani według mnie dla szpitala a się mądruje. Ile kasy z NFz pozyskała dla piotrkowskich szpitali?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!