A gdzie komentarz starosty do tej wypowiedzi, dziennikarz powinien o to chyba zadbać żeby wypowiedziały się dwie strony. Bo tak to mozna wszystko sobie opowiadać, nawet bajki
Co pani poseł zrobiła w tej sprawie
https://oko.press/eutanazja-szpitali-powiatowych-rzad-chce-likwidacji-150-z-nich-ale-nie-ma-odwagi-powiedziec-tego-wprost/
Od 4 lat się zajmuje ta sprawa i co.. Nic w tym kierunku nie zrobiono widocznie nie może reprezentować ludzi ktorzy ja wybrali czas NATO aby przy następnych wyborach brakło dla niej jakiegokolwiek mandatu
Radziszewska przypomniała sobie o Piotrkowie, bo zbliżają się wybory. Tylko patrzeć jak zorganizuje kolejny rajd rowerowy i ludkowie po raz kolejny zagłosują na Elżunię.
Skandal! Czyli wyremontowaliśmy budynek dla prywaciarza i teraz jeszcze zapłacimy za leczenie. Brawo dla pani Elizy! Bra - wo...
Jeszcze oprócz Bełchatowa, Radomska Łodzi jest Opoczno tam można rodzic
Dramat. Komu przeszkadzała porodowka na Rakowskiej?! Rodzilam tam córkę i byłam bardzo zadowolona. Poród syna odbył się w Łodzi bo nie chciałam rodzić na Roosevelta. Bardzo mi żal porodowki na Rakowskiej.... Dramat co Ci ludzie wyprawiają dla kasy. A ludzi mają głęboko w d....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!