Głosuję od lat na PO...ale dość..jak zobaczę na liście Radziszewską to głosujcie sobie na nią sami. Nie ma tam w tej partii kogoś nowego?
Dramat. Komu przeszkadzała porodowka na Rakowskiej?! Rodzilam tam córkę i byłam bardzo zadowolona. Poród syna odbył się w Łodzi bo nie chciałam rodzić na Roosevelta. Bardzo mi żal porodowki na Rakowskiej.... Dramat co Ci ludzie wyprawiają dla kasy. A ludzi mają głęboko w d....
Jeszcze oprócz Bełchatowa, Radomska Łodzi jest Opoczno tam można rodzic
Skandal! Czyli wyremontowaliśmy budynek dla prywaciarza i teraz jeszcze zapłacimy za leczenie. Brawo dla pani Elizy! Bra - wo...
Radziszewska przypomniała sobie o Piotrkowie, bo zbliżają się wybory. Tylko patrzeć jak zorganizuje kolejny rajd rowerowy i ludkowie po raz kolejny zagłosują na Elżunię.
Od 4 lat się zajmuje ta sprawa i co.. Nic w tym kierunku nie zrobiono widocznie nie może reprezentować ludzi ktorzy ja wybrali czas NATO aby przy następnych wyborach brakło dla niej jakiegokolwiek mandatu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!