metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
anigav ~anigav (Gość)09.12.2010 16:58

http://www.bareja.neostrada.pl/sounds/kolejka.wav

Komentarz był edytowany przez autora: 09.12.2010 16:59

00

Lola ~Lola (Gość)09.12.2010 17:03

"Aman" napisał(a):
A czy przy myjce pan Pietrzak wybuduje hurtownie elektryczną i przeniesie ją z Promiennej?

A być może, może być:
http://img251.imageshack.us/img251/9334/firma2l.jpg
http://img607.imageshack.us/img607/7640/firma7.jpg

00

Aman Amanranga09.12.2010 17:16

No Lola to mnie zaskoczyłaś. Czyli elektryczna myjka. Tylko żeby kogoś nie poraziło.

00

klet ~klet (Gość)09.12.2010 18:11

"Ziomek-z-PTB" napisał(a):
A ja się pytam gdzie się buduje fabryki z godziwymi warunkami pracy??!!

Yyy a to w Piotrkowie Tryb. jest praca dostępna ? Ciekawe baa nawet intrygujące hmmmmm.....
Specjalnie dla tej sieci dyskontów dedykuję ten kawałek zespołu Plastiko:

Komentarz był edytowany przez autora: 09.12.2010 18:14

00

cieciorka cieciorkaranga09.12.2010 18:16

"Aman" napisał(a):
Kolejny sklep. Tylko skąd brać kasę na zakupy. Widocznie mało ci u nas banków. A czy przy myjce pan Pietrzak wybuduje hurtownie elektryczną i przeniesie ją z Promiennej?

Idziesz do banku po kaskę, potem na myjkę wypucować autko i na końcu na zakupy do Bierdronki. Wieczorem rozerwiesz się centrum kulturalno-rozrywkowym Focus Mall. To jest przemyślana strategia marketingowa ;-)

00

motyl ~motyl (Gość)09.12.2010 19:16

W tej pipiduwie powstają jedynie miejsca gdzie można kase wydawać. Ja się pytam, GDZIE PIOTRKOWIANIE MAJĄ TE PIENIĄDZE ZARABIAĆ? Może tak pomyśleć o jakiejś fabryce, z polskim (czysto polskim) kapitałem? Nie no po co, ci co przy żłobie to się wyżywią, pozostali na śmietniki.

00

Aman Amanranga09.12.2010 20:37

"cieciorka" napisał(a):
Idziesz do banku po kaskę, potem na myjkę wypucować autko i na końcu na zakupy do Bierdronki. Wieczorem rozerwiesz się centrum kulturalno-rozrywkowym Focus Mall. To jest przemyślana strategia marketingowa ;-)

To bardzo trafne rozumowanie. Czyżby tak myślał nasz nowy prezydent?

01

sklave ~sklave (Gość)09.12.2010 20:56

"Aman" napisał(a):
Kolejny sklep. Tylko skąd brać kasę na zakupy.

A o to,to niech się martwią ci co nowe sklepy, centra handlowe, galerie otwierają.

01

Piotrkowianin Piotrkowianinranga09.12.2010 21:23

Cytuję:
Od kilku miesięcy tuż przed wiaduktem w Al. Kopernika (przy stacji benzynowej) jest wielki plac budowy.)

Ale o jakie miasto chodzi, bo w Piotrkowie Trybunalskim w Al. Kopernika nie ma żadnego wiaduktu, ani stacji benzynowej?

00

Dan ~Dan (Gość)09.12.2010 21:45

"Piotrkowianin" napisał(a):
Ale o jakie miasto chodzi, bo w Piotrkowie Trybunalskim w Al. Kopernika nie ma żadnego wiaduktu, ani stacji benzynowej?

Ba stacji paliw to nie ma nawet przy piłsudzkiego bo stacja oficjalnie umiejscowiona jest na Górnej

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat