http://www.bareja.neostrada.pl/sounds/kolejka.wav
No Lola to mnie zaskoczyłaś. Czyli elektryczna myjka. Tylko żeby kogoś nie poraziło.
Yyy a to w Piotrkowie Tryb. jest praca dostępna ? Ciekawe baa nawet intrygujące hmmmmm.....
Specjalnie dla tej sieci dyskontów dedykuję ten kawałek zespołu Plastiko:
Idziesz do banku po kaskę, potem na myjkę wypucować autko i na końcu na zakupy do Bierdronki. Wieczorem rozerwiesz się centrum kulturalno-rozrywkowym Focus Mall. To jest przemyślana strategia marketingowa ;-)
W tej pipiduwie powstają jedynie miejsca gdzie można kase wydawać. Ja się pytam, GDZIE PIOTRKOWIANIE MAJĄ TE PIENIĄDZE ZARABIAĆ? Może tak pomyśleć o jakiejś fabryce, z polskim (czysto polskim) kapitałem? Nie no po co, ci co przy żłobie to się wyżywią, pozostali na śmietniki.
To bardzo trafne rozumowanie. Czyżby tak myślał nasz nowy prezydent?
A o to,to niech się martwią ci co nowe sklepy, centra handlowe, galerie otwierają.
Ale o jakie miasto chodzi, bo w Piotrkowie Trybunalskim w Al. Kopernika nie ma żadnego wiaduktu, ani stacji benzynowej?
Ba stacji paliw to nie ma nawet przy piłsudzkiego bo stacja oficjalnie umiejscowiona jest na Górnej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!