redaktor piszący o nowej "Bierdonce" powinien miec lepsze rozeznanie o lokalizacji budowy tzn Al.Pisłudskiego a nie jak napisano Al.Kopernika
Biedronka,Biedronka i jeszcze raz Biedronka...
Szkoda ze w tak "prestiżowym" jak dla Piotrkowa miejscu, sam tez liczyłem ze powstanie tam coś innego chociażby bank,salon samochodowy,badź jakikolwiek inny,a nie to "żółte"? coś
A nie lepiej wejść na skyscrapercity i śledzić wątek Piotrkowa??
Błagam, nie rozczulajcie już mnie tymi tytułami, podtytułami, śródtytułami, całymi tekstami. Jak to szumnie i dumnie brzmi... Tak... buduje się u nas, co niemiara! Opędzić się od tego tłumu inwestorów wprost nie można...
O jeju jeju jeju, wielka sprawa.
I gdzie te budowle? Jakie budowle, do jasnej ciasnej? To kanarkowe pudełko śmiecie nazywać budowlą? Przecie to pasuje tutaj jak piącha do nosa, jak nie przymierzając raszpla jakaś ostatnia do top-modela. I to jest ten powód do dumy? Śmiech na sali.
(11 grudnia) otwarcie nowo powstałej myjni.yyy ja widziałem wczoraj jak była włączona.A co do "Biedrony" to super ze powstała kolejna,super sklep:)
Jest już po naszej POLSCE. Kolejny market za pieniądze z zagranicy. Zyski wcale nie będą inwestowane w Piotrkowie, a nawet nie zostaną w Polsce. Przykładem TP S.A. Dziś ratuje budżet Francuzów. Zlikwidowano nam drobne usługi, kupiectwo, produkcję. Jeśli jeszcze ktoś w tym funkcjonuje, zaraz kolejno urząd skarbowy, zus, inspekcja pracy itd. naśle swoje kontrole. Zniechęci. Bezrobocie rośnie. Wiele dorosłych, mogłoby mieć więcej dzieci, ale jak je utrzymać, skoro jest coraz gorzej. Do lekarza? pół roku czekania na wizytę!! Do szpitala- Brak miejsc. Czy w Polsce jest jeszcze ktoś z pomysłami na rozwiązanie tak trudnej sytuacji?
Tak. Się buduje. Ale społeczna świadomość skierowana przeciwko rządom amatorów, żeby tylko na takim określeniu poprzestać.
Natomiast co do "artykułu".
Owszem, się buduje, kolejne Biedronki. To takie wrzody, co się - jak wiadomo - budują na d....!
PS Brawo, Bogdan!
Oj tak buduje się buduje... supermarkety i galerie handlowe. A ja się pytam gdzie się buduje fabryki z godziwymi warunkami pracy??!!
Kolejny sklep. Tylko skąd brać kasę na zakupy. Widocznie mało ci u nas banków. A czy przy myjce pan Pietrzak wybuduje hurtownie elektryczną i przeniesie ją z Promiennej?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!