metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kuba ~kuba (Gość)09.03.2013 09:52

Naprawdę nie ma na co pieniędzy wydać?

00

Pietrek Pietrekranga09.03.2013 09:53

"Piotrkowianin" napisał(a):
I prezydent, który rozumie potrzeby mieszkańców i potrafi ich słuchać.

dobrze piszesz

00

gośc ~gośc (Gość)09.03.2013 09:52

A mnie się marzy porządna pomoc dla dzieciaków i ich rodzin, a nie nędzne resztki, które zostały z poradni na Dmowskiego

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga09.03.2013 09:48

"Pietrek" napisał(a):
a mi sie marzą dobre drogi i miejsca pracy

I prezydent, który rozumie potrzeby mieszkańców i potrafi ich słuchać.

00

stasiek ~stasiek (Gość)09.03.2013 09:34

Coraz więcej uczelnie produkują urzędasów więc trzeba myśleć o ciepłych posadkach. A robotnik to niech sobie idzie odgarniać śnieg w ramach prac interwencyjnych albo niech zdycha z głodu.

00

sdf ~sdf (Gość)09.03.2013 09:32

Z jednej strony chciałbym, aby coś takiego powstało. Z drugiej: dziurawe drogi, rozpadający się Piotrków w takiej postaci, jaki jest obecnie.

00

Lulek ~Lulek (Gość)09.03.2013 09:31

Myślę, że należałoby zastanowić się nad zaprojektowaniem i wybudowaniem nowej sieci wodno-kanalizacyjnej i ciepłowniczej oraz planować drogi i parkingi. Są to strategiczne inwestycje, niezbędne do codziennego funkcjonowania mieszkańców. Takie inwestycje są niekorzystne dla Prezydenta i Radnych, bo ich nie widać. Myślę, że są bardziej potrzebne od medialnych i wizualnych sukcesów. Faktycznie nikomu nie jest potrzebny chodnik granitowy na ul. Słowackiego i ciągłe awarie sieci cieplowniczej.

00

Pietrek Pietrekranga09.03.2013 09:24

a mi sie marzą dobre drogi i miejsca pracy

Komentarz był edytowany przez autora: 09.03.2013 09:29

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat