dobrze piszesz
A mnie się marzy porządna pomoc dla dzieciaków i ich rodzin, a nie nędzne resztki, które zostały z poradni na Dmowskiego
I prezydent, który rozumie potrzeby mieszkańców i potrafi ich słuchać.
Coraz więcej uczelnie produkują urzędasów więc trzeba myśleć o ciepłych posadkach. A robotnik to niech sobie idzie odgarniać śnieg w ramach prac interwencyjnych albo niech zdycha z głodu.
Z jednej strony chciałbym, aby coś takiego powstało. Z drugiej: dziurawe drogi, rozpadający się Piotrków w takiej postaci, jaki jest obecnie.
Myślę, że należałoby zastanowić się nad zaprojektowaniem i wybudowaniem nowej sieci wodno-kanalizacyjnej i ciepłowniczej oraz planować drogi i parkingi. Są to strategiczne inwestycje, niezbędne do codziennego funkcjonowania mieszkańców. Takie inwestycje są niekorzystne dla Prezydenta i Radnych, bo ich nie widać. Myślę, że są bardziej potrzebne od medialnych i wizualnych sukcesów. Faktycznie nikomu nie jest potrzebny chodnik granitowy na ul. Słowackiego i ciągłe awarie sieci cieplowniczej.
a mi sie marzą dobre drogi i miejsca pracy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!