metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
filozof ~filozof (Gość)09.03.2013 21:37

chojniak sprzedaje ludziom kit .....bo się boi referendum...

00

zzz ~zzz (Gość)09.03.2013 17:52

a piotrkowienaom marza sie drogi bez dziur metrowej srdenicy, nizsze podatki i miejsca pracy a nie jakies chore fantazje poboznego.

00

Marek ~Marek (Gość)09.03.2013 18:19

A mi się marzy o odwołaniu chojniaka.

00

jaki ~jaki (Gość)09.03.2013 19:34

a biblioteka już się nie marzy ???
ps. św. Krzysztof jest patronem kierowców a nie marzycieli

00

wolny-polo ~wolny-polo (Gość)09.03.2013 19:52

Miasto zadłużone na ok. 180 mln Pln ma niezłe wizje. Ile wydano milionów na projekty , które nigdy nie zostaną zrealizowane;

00

polo-wolny ~polo-wolny (Gość)09.03.2013 17:26

Czy piotrkowscy racjy - specjalnie z małej litery-oraz ci , którzy "doskonale" realizują kulawe wydatki z wpływów do budżetu Miasta z naszych ciężkich podatków mają aktualne badania lekarskie łącznie z psychiatrą!!!!!!!!!!!!!

00

marzenia ściętej głowy ~marzenia ściętej głowy (Gość)09.03.2013 16:51

Cytuję:
Urzędnikom marzy się Centrum Nauki i Nowych Technologii

A nam się marzą drogi bez dziur! Im się marzy bo będą kolejne ciepłe posadki dla popleczników i bachorów obecnie panującej oligarchii!

00

miara ~miara (Gość)09.03.2013 16:11

Czytam niektóre posty i nie wiem, czy się śmiać, czy płakać?
Czy wszystkie urzędasy to nieroby? Kto się ślizga i czerpie korzyści ze ,,stołka" to czerpie. Niemniej nie przesadzajcie, nie podjudzajcie jednych przeciw drugim. Winien jest cały system, a nie jakiś pojedynczy urzędnik. Zastanawia mnie, czy jeśli córka, syn, matka etc. otrzyma pracę, jako urzędas, zdanie będzie tożsame?
Współczuję wszystkim uczciwym, ciężko pracującym Urzędnikom i życzę samych życzliwych petentów.
Ludzie opanujcie się jest w tyle Was jadu, że (przepraszam) rzygać się chce na samą myśl o was.

00

martens ~martens (Gość)09.03.2013 14:44

Szkoda komentować tych chorych pomysłów chojniaka i reszty nierobów.

00

tomasz ~tomasz (Gość)09.03.2013 14:13

ja marze o znalezieniu zatrudnienia...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat