Ciekawe gdzie nad woda siedzi szanowna wladza tego miasta.Pewnie w czysciutkim jeziorku lub baseniku.
Komentarze o słoneczku poza sezonem letnim- "bajoro, gnój, po co tam droga, po co tam autobusy"... realia podczas 30-stopniowych upalow - okolica zasypana autami, plażowiczami i grillujacymi... Ehh tak narzekają, a korzystają. Cha cha cha
Moje zdrowie i moja sprawa czy tam wejdę. Od kiedy to państwo się tak martwi o obywateli? Wódkę i papierosy sprzedają to jest ok? A jak ktoś chce wejść do wody to już be
To bagno powinni wiosna oczyścić,a nie przed samym sezonem, robić zakaz kąpieli
"Wczoraj byłam i nic mi się nie stało" - twierdzenie naukowe. "Myślę, że" - kolejne twierdzenie naukowe. A potem przychodzi zdziwienie i "jak to!?"
Dojazd do bagna drogą zs kupę milionów, specjalna linia autobusowa, plastikowe coś, zjeżdżalnia no niezwykle atrakcyjne jest kąpielisko w Piotrkowie.
Zamiast wybudować basen odkryty, który lepiej utrzymać w czystości to wywalili pieniądze na budowę dojazdu do kąpieliska, w którym się kąpać nie można. Gdzie tu sens? Gdzie tu logika? Kto rządzi tym wymierającym miastem?
Wodę stworzył pan jezus i nikt nie może zabraniać do niej wchodzić
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!