metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mieszkaniec P.T. ~mieszkaniec P.T. (Gość)18.07.2023 07:11

Baseny na przy ulicy Żwirki mają powstać w przyszłym roku.Mam nadzieję,że tak się stanie wybory tuż tuż.A to była obietnica pana Prezydenta.I mam nadzieję ,że nie będzie to głębokość 1,20m jak to mówią nie którzy pracownicy Osir,bo to lekka kpina z ludzi by była.

30

stefan ~stefan (Gość)16.07.2023 20:59

fajnie w tym bajorku nie ma bakterii tylko w sezonie na "morsowanie"
podziwiam ludzi ktorzy przyjezdzaja tu autami zamiastr pojechac nad zalew sulejowski bądź ciesznowice

41

Wzburzony ~Wzburzony (Gość)18.07.2023 06:45

Pozamykać wszystko. Najlepiej. Do basenów TP wsypują jakieś domestosty czy inne, to tam nie da się? Pozamykać, to rozwiązanie.

31

go?ć_jan ~go?ć_jan (Gość)17.07.2023 20:55

Słyszałem że ktoś tam kilka dni temu utonął. Czy to prawda?

50

dekkers ~dekkers (Gość)17.07.2023 21:45

Dobrze, że śnieg nie pada - wyobrażacie sobie odśnieżać w taki upał...

50

Vixa ~Vixa (Gość)17.07.2023 20:26

Ale to jest słoneczko dla morsów,a dla państwa patologi jest przydrożna kałuża

50

Taluga ~Taluga (Gość)17.07.2023 19:19

Nikogo to już nie dziwi że ludzie się kąpią to nie wina ich a tych którzy do tego doprowadzili i co rok ten sam problem jest

51

Doda ~Doda (Gość)16.07.2023 15:23

Koszty drogi dojazdowej do słoneczka,pokryły by budowę dwóch basenów, ale widać że deweloperka ma tu więcej do powiedzenia,

251

beznadzieja ~beznadzieja (Gość)17.07.2023 13:47

Nie moje małpy, nie mój cyrk, ale coś tam jednak powiem. To nie sztuka "działać" poprzez zakazy i mandaty. To akurat każdy idiota potrafi. A co zrobiły władze, żeby w tym bajorku była czysta woda i nie było "kwitnącego" syfu???

61

Dudur ~Dudur (Gość)16.07.2023 22:53

Jest zakaz kąpieli, wy jako portal o tym informujecie to pytanie czy przekazujecie informacje oficjalnie na policję i straż miejską? Kto później będzie płacił za leczenie tych ludzi? To idzie ze wspólnej kasy. Niech się kąpią w czym chcą tylko niech płacą za swoje zdrowie z własnej kieszeni.

81

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat