Szkoda, że tylko nieliczni umieją czytać ze zrozumieniem.
Jak zauważyłeś nikt nie zrozumiał tych słów.
A ja wiem, że umieją. Tylko z przymrużeniem oka komentują.
U ciebie natomiast zawodzi poczucie humoru i dystans do rzeczywistości.
Najwięcej w tej sprawie mają do powiedzenia ci, którzy są absolwentami zawodówek z maturą zdaną w zaocznym technikum. Stąd właśnie te idiotyczne komentarze.
Jaki login taki komenatarz.
Jaka atebba, taki komenatarz!
Ubliżasz mi swoim komentarzem, znasz moje wykształcenie, czy chcesz zaimponować... komuś?
Poczucie humoru niestety mam, tylko trzeba wiedzieć kiedy wypada lub można się śmiać.
I właśnie tym wyznaniem zaprzeczasz sobie, bo dlaczegóż piszesz "niestety"? Bo żałujesz, że masz poczucie humoru.
A za to, co nagryzmoliłaś o brodzie, wyzywam Cię na pojedynek! Posyłam Ci sekundantów, wybierz rodzaj pizdoletu.
Wiem i dlatego już teraz zapraszam Cię na mój pogrzeb. Boki będzie można zrywać! Pamiętasz casus Zembatego? Jaki pogrzeb miał?
Nikomu nie ubliżam. W moim komenatrzu zawarta jest część uzupełniająca do Twojego komenatarza, krytykująca wszystkich tych, którzy piszą głupoty, a nie potrafią odczytać właściwego przesłania artykułu. Wczytaj sie uważnie. Jeśli poczułeś się urażony to przepraszam. Nie do Ciebie był skierowany ten post.
Ale chyba i nie do mnie??!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!