panowie robotnicy robią wszystko co im dadzą na papierze wymiary spadki itd ale ten co to projektuje nawet nie był na danym odcinku drogi i jej nie widział tyczy maluje jak mu pasuje a kasiore bierze i to nie małą
a ja tu czytam ze kontrowersje i myślę psy jakieś dinozaury z ziemi wychodzą a tu jakcyś mieszkańcy z poziomicą po ulicy chodzą i mierzą ufff to jestem u siebie
Do swierczow weź poproś żeby ci podnieśli krawężnik metr do gory to nie bedziesz narzekać. Boże co za ...
weź sobie człowieku tą poziomnicę połóż na progu garażu a drugi koniec na krawężniku i wtedy zobacz jak Ci wyjdzie podjazd.
A tak jak Ty pokazujesz to na pewno nic nie sprawdzisz :P
Czyżby firma z Piotrkowa droge budowała a jesli tak to nie ma sie czemu dziwić bo w takim razie zapraszam na zbudowana droge Proszenie Psary L. to samo chodnik powyżej poziomu podwórek a do odprowadzenia wody z posesji ktos wpadł na durny pomysł by rurki pcv schować pod chodnik ..Duzo za wysoko sa krawęzniki i trzeba z dala sie trzymac by sie nie odbic od takiego ,Do tego wąska droga mimo ,zw wladze gminy wiedzą ,ze jest duzy ruch tir i duzych ciagników rolniczych .Nie ma żadnego rowu a na poboczu jest kanalizacja i wystarczy niewielkie opady a studzienki są we wodzie która wpywa do sieci i jestem ciekaw kto pokryje nadwyzki wody w sciekach.To co tu zrobiono to fuszerka po całosci droga i kanalizacja po partacku zbudawana a wszystko kupy sie nie trzyma.Mam okazje tamtędy czasem jechac i kazdy kto takie rozwiazanie widzi śmieje sie z tego kto do tego dopuscił .na koniec nalezy dodać ,ze wieś która ma 850m długości i tak od pocżatku chodnik jest przy plocie a w końcu droga z chodnikiem przesuneła sie o 120cm względem wytyczonego wczesniej pomiaru .Tak sie wszystko budóje w tym kraju tanio byle jak aby było a ,ze wszystko spieprzone to urzednik tego nie widzi i to urzednicy winni byc rozliczeni z takiego partactwa
Śmiech, w gminie Rozprzy m. Straszów na łukach drogi niweleta drogi jest tak wysoko, ze ludzie maja po 2-3 schodki aby wejść podwórko, nie skomentuje już wjazdów. Tu jest to samo i ludzie nic nie robią. Takie projekty, takie obliczenia.
Ręce opadają, kto tym Piotrkowem zarządza. Nie dość, że prezydent nieudolny, to prezesi tych piotrkowskich spółek tylko kasę chcą na ludziach wyłudzić i spłukać mieszkańca do ostatniego grosza.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!