Nie ma co się martwic o wpływu do budżetu miasta, bowiem na pakiet osłonowy w związku z koronawirusem rząd Morawieckiego przeznacza 220 mld zł. przy wpływach do budżetu 429,5 mld zł.!? To tylko geniusz potrafi zrobić, zatem klękajcie narody przed Morawieckim, i Glapińskim!? Kuriozalne wystąpienie Glapińskiego podczas wspólnego briefingu z Mateuszem Morawieckim. „Fizycznej gotówki mamy nieprzebrane ilości.” Fakt niezaprzeczalny towarzyszu Glapiński, ale do oddania bankom, no będzie tego około 1 biliona złotych!? Pewnie z Morawieckim wpadli na genialny pomysł, by dodrukować pieniędzy, nic nikomu nie mówiąc, i zanim ktoś się zorientuje kasa państwowa zapełni się pod sam sufit!?
Dzisiej dostałem wypowiedenie.Jak tłumaczył się prcodawca. nawet gdy dostaniemy odroczenie spłaty to ia tak musimy ja zapłacić .
Nie ma żadnej pomocy dla seniorów.Osoby schorowane pozostawione same sobie.Całkowicie zawieszone działanie MOPR.Tyle w temacie.
Niech się ogarnie ta kobieta. Jak tbs to co spółdzielnie jak miasto obniży to c9 z prywatnymi. Jedni lepsi od drugich.
Wie ktoś jakieś ciekawe miejsca do pozwiedzania z dziećmi.Chciałam skorzystać z okazji tego że dzieci majom wolne.
Pani nie reprezentuje po ko czy jak to tam? Przecież to socjaliści! Tylko Konfederacja chce likwidacji ZUS, a na teraz na szybko zawieszenie opłat.
Wszędzie mówią siedź w domu,no to przestałam chodzić do pracy to dostałam dyscyplinarkę.
Marlena - kolejny raz Rada pokazuje, że to miasto nie funkcjonuje. Ja sie stąd wyprowadzam - to miasto umiera. Ciekawe kto im będzie płacił podatki jak ludzi poumierają - bo kasa musi płynąć - chociażby na ten "Szklany Dom".
Jeżeli zamykasz kogoś na dwutygodniową kwarantannę, nie zapomnij zabrać mu wiertarki.
Przez ciągłe mycie rąk dokopałem się do pieczątki z dyskoteki z 1993 r
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!