Pani nie reprezentuje po ko czy jak to tam? Przecież to socjaliści! Tylko Konfederacja chce likwidacji ZUS, a na teraz na szybko zawieszenie opłat.
Wie ktoś jakieś ciekawe miejsca do pozwiedzania z dziećmi.Chciałam skorzystać z okazji tego że dzieci majom wolne.
Niech się ogarnie ta kobieta. Jak tbs to co spółdzielnie jak miasto obniży to c9 z prywatnymi. Jedni lepsi od drugich.
Nie ma żadnej pomocy dla seniorów.Osoby schorowane pozostawione same sobie.Całkowicie zawieszone działanie MOPR.Tyle w temacie.
Dzisiej dostałem wypowiedenie.Jak tłumaczył się prcodawca. nawet gdy dostaniemy odroczenie spłaty to ia tak musimy ja zapłacić .
Nie ma co się martwic o wpływu do budżetu miasta, bowiem na pakiet osłonowy w związku z koronawirusem rząd Morawieckiego przeznacza 220 mld zł. przy wpływach do budżetu 429,5 mld zł.!? To tylko geniusz potrafi zrobić, zatem klękajcie narody przed Morawieckim, i Glapińskim!? Kuriozalne wystąpienie Glapińskiego podczas wspólnego briefingu z Mateuszem Morawieckim. „Fizycznej gotówki mamy nieprzebrane ilości.” Fakt niezaprzeczalny towarzyszu Glapiński, ale do oddania bankom, no będzie tego około 1 biliona złotych!? Pewnie z Morawieckim wpadli na genialny pomysł, by dodrukować pieniędzy, nic nikomu nie mówiąc, i zanim ktoś się zorientuje kasa państwowa zapełni się pod sam sufit!?
A nie mogła ta wybitna radna wygrać wyborów do sejmu wtedy by doradzała rządowi a nie truje prezydentowi miasta by został cudotwórcą, niedawno temu proponowała pilną odnowę ul. Rakowskiej w dobie zamieszania spowodowanego budową A-1 z jednoczesnym dewastowaniem ulic Piotrkowa przez kierowane z tego powodu objazdy przez miasto widać z tego, że jest to największy szkodnik dla naszego miasta który chciałby zrzucić wszystkie skutki niedołęstwa władz centralnych na nasze miasto.
Ogólnie powinno się zawiesić składki ZUS-owskie oraz czynsze dla przedsiębiorców bo to oni ciągną całą gospodarkę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!