Pewnie. Spieszyć się nie ma co. Najwyżej chory poczeka miesiąc, dwa, a my tymczasem będziemy się przyglądać, zobaczymy, będziemy obserwować wicie rozumicie, monitorować, proszę ja ciebie, analizować panie kolego. Ważne żeby zdążyć na pogrzeb. Tak że proszę ja ciebie panie kolego panikować to nie ma co tylko wicie rozumicie trzeba sie wziąć do roboty proszę ja ciebie.
Czy do jej wypowiedzi nie powinien najpierw się odnieść prezydent miasta a nie sekretarz miasta. Coś mi się wydaje, że prowadzenie polityki gospodarczej należy do rady miasta i prezydenta miasta. Zadania sekretarza miasta są inne. Nie powinien wychodzić przed szereg ,ale w Piotrkowie pewnie jest inaczej.
Obawiam się, że Pan Munik jednak nie ma racji. Już w tej chwili interesy się zawieszają, a pakiet rządowej pomocy typu kredyt na zus tylko dobije resztkę małych przedsiębiorców. Zyskają jak zwykle ci najwięksi. Nie jestem zwolennikiem socjalu, ani jakiejkolwiek rządowej pomocy, ale jeżeli nasze miasto chce mieć jakiekolwiek dochody z małej przedsiębiorczości to nie radzę czekać pół roku na to co się stanie tylko działać bo później będzie za późno.
Pięknie sprowadzili ją na ziemie.
Jak widać miasto miał otrochę szczęścia, że ta pani nie została prezydentką, bo już byśmy mieli stan upadłości
Znieść podatek od nieruchomości w części dotyczącej działalności gospodarczej bo to najwyższy z podatków od mieszkalnej może pozostać.
ograniczyć wynagrodzenie w jednostkach samorządowych i budżetowych będących na wolnym o 1/4 zwolnić z1/2 podatku od nieruchomości związanej z działalnością gospodarczą na czas zamknięcia ,inaczej podatki ,raty ,wynagrodzenia zniszczą przedsiębiorczości
Proszę zobaczyć wniosek do ZUS PiSocjaliści robią wszystko żeby doić przedsiębiorców nawet w tych trudnych dla nich chwilach. Pomoc rządu to kpina!!!Dla nich przedsiębiorca to człowiek do dojenia.
Jeżeli zamykasz kogoś na dwutygodniową kwarantannę, nie zapomnij zabrać mu wiertarki.
Przez ciągłe mycie rąk dokopałem się do pieczątki z dyskoteki z 1993 r
Marlena - kolejny raz Rada pokazuje, że to miasto nie funkcjonuje. Ja sie stąd wyprowadzam - to miasto umiera. Ciekawe kto im będzie płacił podatki jak ludzi poumierają - bo kasa musi płynąć - chociażby na ten "Szklany Dom".
Wszędzie mówią siedź w domu,no to przestałam chodzić do pracy to dostałam dyscyplinarkę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!