metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
??? ~??? (Gość)28.10.2013 17:03

A co chce Ukraina wnieść do Europy? - integralny nacjonalizm i pochwałę eksterminacji na masową skalę?

20

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)28.10.2013 17:21

Nie wiem, czy jest sens, by lokalne radio zajmowało się problemami polityki międzynarodowej. Od tego chyba są inne media. Mało to mamy do omawiania problemów lokalnych?
Co do Ukrainy, to dziwi mnie, że taki duży kraj chce dołączać do tego dogorywającego trupa, jakim jest eurokołchoz. Ja w ogóle nie rozumiałem, czemu Polska chce do tego badziewia dołączać... To chyba jakiś efekt owczego pędu. Propaganda i ślepa wiara, że wszystko co zachodnie to dobre, nowoczesne i postępowe. No i zapewniające dobrobyt. A tu gówno prawda.
Dla Ukrainy byłyby korzystniejsze dobre stosunki i układy z Rosją i Chinami. Dla nas zresztą też.
Bardziej niż Ukraina Unii, Unia potrzebuje Ukrainy. Na podobnej zasadzie rozważa przyjęcie Turcji. Chodzi po prostu o przedłużenie istnienia tego pomylonego bytu, jakim jest UE.

20

pytong ~pytong (Gość)28.10.2013 18:18

Al Bundy....Nic dodac nic ujać.

20

ech ~ech (Gość)28.10.2013 19:11

za to ze ukraina wstąpi do UE dostana tylko wyższe ceny wszystkiego, oraz nakaz propagowania homoseksualizmu, aborcji, eutanazji itp oraz pogorszenie stosunków z Rosją, brawo ukraina życzę wam jak najgorzej dlatego życzę wam byście byli tacy głupi jak POlska

10

piotrkowianin70 piotrkowianin70ranga28.10.2013 19:12

a ja uważam, że jeśli ktoś słucha radia lokalnego to powinien mieć oprócz przede wszystkim regionalnych newsów także te krajowe jak i międzynarodowe

11

ddd ~ddd (Gość)28.10.2013 20:12

Wolne żarty. Przecież cywilizacja europejska kończy się na Bugu. Z Ukraińcami lepiej w żadne unie nie wchodzić.

20

Marek Marecki Polska ~Marek Marecki Polska (Gość)28.10.2013 20:38

Al Bundy
Dobrze to powiedziałeś.
Nie raz krety... smiechy z bele czego .. nie rozumieją słuchacze.. ja tez zastanawiam się z czego się śmieją..

10

upa ~upa (Gość)28.10.2013 22:22

niech lepiej banderowcy nie popelniaja naszych bledow ue to utopia jak zwiazek radziecki , swoista neokomuna

10

luzik ~luzik (Gość)28.10.2013 22:33

"Al-Bundy" napisał(a):
czy jest sens, by lokalne radio zajmowało się problemami polityki międzynarodowej

Nie ma najmniejszego sensu !
Ale temat światowy, i - wicie rozumicie - dymokratyczny.
Czy podniecanie się losem znanej złodziejki politycznej to bohaterstwo albo dowód na rozumność ? Wątpię.
Należy jednak podkreślić,że jest to temat w miarę bezpieczny. Po referendum widać bowiem, że wiele osób i środowisk straciło nie tyle odwagę, co umiejętność nie tylko krytycznego ale chyba i logicznego oceniania otaczającej nas rzeczywistości.
Kochani, otrząśnijcie się. Cóż wynika z tego, że przegłosowano, iż ziemia jest płaska?

10

w...y ~w...y (Gość)29.10.2013 07:05

do ddd
Anglicy zaś uważają ,że Europa cywilizowana kończy się nad Odrą...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat