metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
piotrkowianka z Targowej ~piotrkowianka z Targowej (Gość)24.01.2018 13:54

Myślałam,że takie głupie i ciemne ludzie tylko w Piotrkowie mieszkają!!

276

gość ~gość (Gość)24.01.2018 13:11

Wsty dla gminy za nagradzanie czlowieka ktory zyje urojeniami

246

miku ~miku (Gość)25.01.2018 11:53

Brawo Macierewicz za szybką wymianę starej generalicji po szkołach w Moskwie, za dochodzenie prawdy "smoleńskiej". Od początku było wiadomo że był to zamach.Prezydent, który tam zginął i wiele innych zasłużonych ludzi byli niewygodni dla naszych wschodnich "sąsiadów" za chęć uniezależnienia się od ich dostaw ropy i gazu, za pomarańczowa rewolucje , za słowa krytyki ich polityki wypowiedziane na Westerplatte. Jeśli ktoś nie chce być dumnym Polakiem i patriotą i nie zna polskiej historii to znaczy że żyje w świecie własnych urojeń. Brawo Panie Ministrze, Brawo władze naszej gminy. Tu jest Polska właśnie !!!!

413

Staś ~Staś (Gość)24.01.2018 17:20

A my i tak wybierzemy na wójta R.Drozdka.
Mieszkańcy gminy przejrzeli na oczy i nie dają się więcej oszukiwać zielonemu towarzystwu ( PSL i PZPR ).
To co wydarzyło się ostatnio na sali bez klimatyzacji w Krzyżanowie pokazało dobitnie że nasi mieszkańcy doskonale dostrzegają kłamstwa i propagandę.
Dlatego piszcie te swoje nudnawe komentarze które dowodzą jedynie wściekłości autora i goryczy przegranej.
A nam myślących pozostaje iść jesienią do urny wyborczej i zagłosować na człowieka uczciwego i z wizją jaką jest Roman Drozdek.

918

siomek ~siomek (Gość)25.01.2018 18:43

Czytam nie nie mogę uwierzyć!!! nominowany za nadanie rangi państwowej uroczystościom!!!
Na tym portalu ciągle Wola, Wola i Drozdek, Drozdek... jak by nie wiem co ten Pan zrobił.
Wszelkie podwaliny pod dzisiejsze wyniki gminy zrobiła poprzednia Pani wiceWójt. I to ona powinna być nagrodzona za zasługi (chociaż nie ze wszystkim się zgadzam - np...budowa magazynów blisko domów ludzi).
A gdzie inne gminy... w których dzieją się o wiele ciekawsze rzeczy
A i jeszcze jedno: dlaczego moje komentarza albo są kasowane albo nie zamieszczane.
Widzę że administrator gra jedna słuszną nutę i nie pozwala na wolność wypowiedzi.

30

Prawdziwy Polak ~Prawdziwy Polak (Gość)24.01.2018 17:56

Jak czytamy wieś przebiła Piotrków Trybunalski, bo czytając zasługi to jakby łubu dubu niech żyje nam Jarząbek hahaha

162

WYBORCY ~WYBORCY (Gość)25.01.2018 08:51

Panie Drozdek...zostałeś Pan nominowany do opuszczenia Urzędu Gminy !!!!

214

gość ~gość (Gość)27.01.2018 00:40

Mieszkam ponad 50 lat na terenie tej gminy i nie pamiętam żadnej Pani zastępcy wójta a tym bardziej nie znam jej zasług. Jeżdżę często trasą na Bełchatów i nie wydaje mi się żeby magazyny sąsiadowały z domami. Jednym słowem ktoś nie może pogodzić się z utratą posady.

30

Teren ~Teren (Gość)06.05.2018 23:35

Witam,
Proponuję nowe tereny inwestycyjne w gminie Wola Krzysztoporska. Tania ziemia, doskonale wykwalifikowani pracownicy magazynowi, know how:
http://oi68.tinypic.com/2vinsx3.jpg

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat