metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)25.01.2018 08:38

Czytam nie nie mogę uwierzyć!!! nominowany za nadanie rangi państwowej uroczystościom!!!
Totalna kompromitacja władz gminy!!!!!!
Czas na zmiany!

102

gość ~gość (Gość)25.01.2018 09:14

Co to za argumentacja? Przecież obrońcy Gór Borowskich to żołnierze Wojska Polskiego, którzy polegli wykonując rozkazy, więc "nadanie rangi państwowej uroczystościom upamiętniającym obrońców Gór Borowskich" to żadna łaska ze strony MON. To im się należało. Jeśli ktoś takiej uroczystości robi łaskę nadając jej "rangę państwową" tzn. że nie jest godzien sprawować urząd na jaki został jakimś cudem powołany. Na szczęście to już za nami bo szczęśliwie zawiał wiaterek odnowy.

70

sąsiad ~sąsiad (Gość)25.01.2018 09:26

Wiecie co, nie róbcie sobie jaj. Taki "zasłużony" to wstyd dla tej Gminy!!!
Może jakąś ulicę nazwijcie jego imieniem. Żenada.

101

gość ~gość (Gość)25.01.2018 10:13

To jakaś kpina

71

kort ~kort (Gość)25.01.2018 10:58

Jak się można domyśleć to cała opozycja wzięła udział w pisaniu tych beznadziejnych komentarzy.Oni tylko czytają to co chcą przeczytać, a reszta się nie liczy.Władza tylko władza!!Śmiechu warta opozycja począwszy od samej góry na dole kończąc.

14

kort ~kort (Gość)25.01.2018 11:02

Jak się można domyśleć to cała opozycja wzięła udział w pisaniu tych beznadziejnych komentarzy.Oni tylko czytają to co chcą przeczytać, a reszta się nie liczy.Władza tylko władza!!Śmiechu warta opozycja począwszy od samej góry na dole kończąc.

16

aleksander wielki ~aleksander wielki (Gość)24.01.2018 18:17

Nie mamy pańskiego płaszcza i co mi zrobicie?
Rozbroiłem polską armię i co mi zrobicie? Jak to co? Zrobimy cię ambasadorem.

111

Antek 3 wybuchy ~Antek 3 wybuchy (Gość)24.01.2018 15:19

Jak to było? Zastał Polskę murowaną, a zostawił drewnianą, czy jakoś tak.

212

wolny ~wolny (Gość)25.01.2018 10:25

A czy ktoś z szanownych komentatorów zrobił ten wysiłek i przeczytał o pozostałych nagrodzonych? Pewnie nie, bo jak tu wylać wiadro jadu na strażaka krwiodawcę czy człowieka, który wychowuje kolejne pokolenie sportowców, a przecież radość z komentowania jest tylko wtedy, kiedy jest jad.

25

Bartek Misiewicz ~Bartek Misiewicz (Gość)24.01.2018 16:54

Człowiek roku jak nic, co ja gadam -stulecia. Szkoda tylko, że jakiś film z Antonim nie został zgłoszony do Akademii, Oskar byłby pewny. Zastanawiam się nad kategorią tego dzieła, ale myślę, że to byłoby science fiction.

162

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat