Czytam nie nie mogę uwierzyć!!! nominowany za nadanie rangi państwowej uroczystościom!!!
Totalna kompromitacja władz gminy!!!!!!
Czas na zmiany!
Co to za argumentacja? Przecież obrońcy Gór Borowskich to żołnierze Wojska Polskiego, którzy polegli wykonując rozkazy, więc "nadanie rangi państwowej uroczystościom upamiętniającym obrońców Gór Borowskich" to żadna łaska ze strony MON. To im się należało. Jeśli ktoś takiej uroczystości robi łaskę nadając jej "rangę państwową" tzn. że nie jest godzien sprawować urząd na jaki został jakimś cudem powołany. Na szczęście to już za nami bo szczęśliwie zawiał wiaterek odnowy.
Wiecie co, nie róbcie sobie jaj. Taki "zasłużony" to wstyd dla tej Gminy!!!
Może jakąś ulicę nazwijcie jego imieniem. Żenada.
Jak się można domyśleć to cała opozycja wzięła udział w pisaniu tych beznadziejnych komentarzy.Oni tylko czytają to co chcą przeczytać, a reszta się nie liczy.Władza tylko władza!!Śmiechu warta opozycja począwszy od samej góry na dole kończąc.
Jak się można domyśleć to cała opozycja wzięła udział w pisaniu tych beznadziejnych komentarzy.Oni tylko czytają to co chcą przeczytać, a reszta się nie liczy.Władza tylko władza!!Śmiechu warta opozycja począwszy od samej góry na dole kończąc.
Nie mamy pańskiego płaszcza i co mi zrobicie?
Rozbroiłem polską armię i co mi zrobicie? Jak to co? Zrobimy cię ambasadorem.
Jak to było? Zastał Polskę murowaną, a zostawił drewnianą, czy jakoś tak.
A czy ktoś z szanownych komentatorów zrobił ten wysiłek i przeczytał o pozostałych nagrodzonych? Pewnie nie, bo jak tu wylać wiadro jadu na strażaka krwiodawcę czy człowieka, który wychowuje kolejne pokolenie sportowców, a przecież radość z komentowania jest tylko wtedy, kiedy jest jad.
Człowiek roku jak nic, co ja gadam -stulecia. Szkoda tylko, że jakiś film z Antonim nie został zgłoszony do Akademii, Oskar byłby pewny. Zastanawiam się nad kategorią tego dzieła, ale myślę, że to byłoby science fiction.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!