metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kto liczy ten ma rac ~kto liczy ten ma rac (Gość)21.04.2023 14:02

O co chodzi w takim stwierdzeniu 'dotyczyły wad imion lub nazwisk', lub wada daty 'czy daty udzielonego poparcia'? Jaka wada imienia - Kasia zamiast Katarzyna, jaka to jest wada, daty udzielonego poparcia, za późno czy za wcześnie?

115

mj ~mj (Gość)21.04.2023 20:23

Do inicjatorów referendum - niech ten spór rozstrzygnie Sąd.
„Trzeba nam zawsze w górę iść,
choć nieraz nęka życie.
A jeśli w końcu przyjdzie paść,
to zawsze paść na szczycie”

50

go?ć_kierowca ~go?ć_kierowca (Gość)21.04.2023 20:02

Super wstyd tym co zbierali głosy kłamcy cwaniaki z głośnikami na uszu nie wiedzą sami co chcą

04

Halszka ~Halszka (Gość)21.04.2023 16:21

Niech się tłumacza ci co zbierali podpisy cwaniaki ja nie chcę odwołania pana Chojniaka lepszego nie będzie chyba że mój ulubiony pan Dziemdziora z tym panem zawsze można porozmawiać

310

fff ~fff (Gość)21.04.2023 15:53

Mówi się, że Chojniak ma w kazdej instytucji w miescie przynajmniej jednego człowieka ciekawe kogo ma tu?

91

go?ć_maniek ~go?ć_maniek (Gość)21.04.2023 16:58

Referendziarze wykazali się nieudolnością. Teraz zamiast przyjąć na klatę, to że się swoimi niedociągnięciami, niechlujstwem, brakiem wiedzy, kiepską organizacją i zbytnim hura optymizmem zniszczyło własną inicjatywę wolą opluwać na prawo i lewo wszystkich pozostałych, wietrząc spiski, zmowy, układy i inne bajki. Nie. To WY zbieraliście podpisy i to wasza wina że dostarczyliście błędne listy. Takie rzeczy jak osoby niepełnoletnie, osoby mieszkające poza Piotrkowem i inne, są na tyle oczywiste, że było łatwo to wyłapać. To było w WASZYCH rękach i nici.

38

termit ~termit (Gość)21.04.2023 14:55

A komisarz to z jakiej opcji politycznej jest, jeśli to nie jest tajemnicą!?

82

bn ~bn (Gość)21.04.2023 15:06

Daj mi człowieka, a ja znajdę na niego paragraf.

60

f ~f (Gość)21.04.2023 15:20

Uklady, ukladziki,

70

Wróżbita społeczny ~Wróżbita społeczny (Gość)21.04.2023 14:51

Brak honoru. Do przyjęcia porażki też potrzeba inteligencji i honoru. Jak widać brak tego u przegranych.

610

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat