metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Halszka ~Halszka (Gość)21.04.2023 16:21

Niech się tłumacza ci co zbierali podpisy cwaniaki ja nie chcę odwołania pana Chojniaka lepszego nie będzie chyba że mój ulubiony pan Dziemdziora z tym panem zawsze można porozmawiać

310

go?ć_kierowca ~go?ć_kierowca (Gość)21.04.2023 20:02

Super wstyd tym co zbierali głosy kłamcy cwaniaki z głośnikami na uszu nie wiedzą sami co chcą

04

mj ~mj (Gość)21.04.2023 20:23

Do inicjatorów referendum - niech ten spór rozstrzygnie Sąd.
„Trzeba nam zawsze w górę iść,
choć nieraz nęka życie.
A jeśli w końcu przyjdzie paść,
to zawsze paść na szczycie”

50

kto liczy ten ma rac ~kto liczy ten ma rac (Gość)21.04.2023 14:02

O co chodzi w takim stwierdzeniu 'dotyczyły wad imion lub nazwisk', lub wada daty 'czy daty udzielonego poparcia'? Jaka wada imienia - Kasia zamiast Katarzyna, jaka to jest wada, daty udzielonego poparcia, za późno czy za wcześnie?

115

go?ć_aga ~go?ć_aga (Gość)21.04.2023 15:18

Nieudolność pomysłodawców referendum wyszła podczas zbierania podpisów. Trzeba było przeszkolić osoby zbierające podpisy, uczulić na to by zwracały uwagę na poprawność i czytelność danych. Jakim ignorantem trzeba być aby nie zauważyć że osoba która podpisuje się pod wnioskiem o referendum nie podpisała się lub że zamiast pełnym imieniem podpisała się skrótem? Jaką niewiedzą wykazały się osoby zbierające podpisy które nie dopytaly czy osoba podpisująca się jest zameldowana w Piotrkowie i czy może tu głosować? Skarga nic nie da skoro podpisy są niezgodne z prawem.

75

cygan ~cygan (Gość)21.04.2023 20:40

na całe szczęście szczepią lisy przeciw wściekliźnie z samolotów, więc proponuję inicjatorom referendum długie spacery w lesie i wzięcie paru głębokich oddechów. Nieudacznicy i nic poza tym

24

Ot ~Ot (Gość)21.04.2023 21:20

Rozczarowani i zadowoleni, z faktu, że referendum nie będzie. UŚWIADAMIAM Wam, że nie byłoby frekwencji, bo to takie miasto.

14

emeryt ~emeryt (Gość)21.04.2023 22:07

Nie wierzę aby ponad dwa tysiące mieszkańców niedokładnie podało swoje dane osobowe.

60

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)21.04.2023 19:34

Mam pytanie, czy już wszystkie lisy zostały zaszczepione z samolotu?

13

A. ~A. (Gość)22.04.2023 06:35

Pomysł od początku głupi. Taka prawda - pomysłodawcy nie słuchali nikogo jednocześnie twierdząc, ze wsłuchują się w głos ludzi :) Także brawo panowie i panie. Zamiast szykować kandydata na wybory to wzmocniliscie Chojniaka i trochę kampanii PiS zrobiliście. Macierewicz zacierał rece na myśl o komisarzu na pół roku przed wyborami i darmowa kampania prezydencka.

24

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat