metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
? ~? (Gość)07.01.2014 21:09

"olek" napisał(a):
Za zamianę kary śmierci na 25 lat w 1989 r. odpowiada ówczesny premier Mazowiecki i minister sprawiedliwości Aleksander Bentkowski...
Pociągnąć ich do odpowiedzialności!!!

Mazowieckiego będzie trudno pociągnąć... Chyba, że istnieje życie po życiu...

00

ja ~ja (Gość)07.01.2014 21:54

jeszcze pedofilowi cztero osobową ochrone dadza jak wyjdzie to sa żady zeby jemu ludzie krzywdy nie zrobili a on dzieciom moze

00

szybka11 ~szybka11 (Gość)07.01.2014 22:29

"ares1" napisał(a):

NORMALNY CZŁOWIEK??????????? No proszę Cię... Jeśli normalne jest to, że ktoś odbywając karę deklaruje, w ten czy inny sposób, że dopuści się podobnego czynu, za który został skazany, jest dla Ciebie czymś normalnym, to chyba nie mam już pytań... Napomknę tylko, że z badań przeprowadzonych w Polsce kilka lat temu 70 lub 80% społeczeństwa jest za karą śmierci i ja również sie pod tym podpisuję słysząc o takich "normalnych ludziach"

00

hellmans ~hellmans (Gość)07.01.2014 23:29

możemy temu zwyrolowi pokazać co o nim myślimy!
https://www.facebook.com/events/690308894346789/

00

xx ~xx (Gość)08.01.2014 00:08

artek " ktoś czeka na mieszkanie 10 lat będąc na liście na pozycji 1999, a taki skvrwiel dostaje bez kolejki."
Hola, hola. On czekał na to mieszkanie 25 lat. I to jest największy chichot losu w tej sprawie.
Aha. Słyszałem, że ma dostać jeszcze emeryturę. Czy ktoś coś wie w tym temacie? Czy są jakieś przepisy to regulujące?

00

Aman ~Aman (Gość)08.01.2014 00:17

"7 Dni Piotrków". Piotrkowianie chcą kary śmierci dla Trynkiewicza.
I ja się im nie dziwię.
W Masze miasto Piotrków zablokowano dodawanie jakiegokolwiek komentarza.

00

tutaj tutajranga08.01.2014 02:40

Mój syn był tylko trochę młodszy od Łojka, który chodził się uczyć do SP8. Nie jestem prawnikiem. Nie podoba mi się to, co czuję i czego życzę Trynkiewiczowi. Albowiem mienię się humanistką i chrześcijanką.
Rozumiem i wiem, że śmierć nie jestkategorią etyczną. Jestkategorią estetyczną.
I nadal w związku z tym nie podoba mi się to, co czuję.
Może ktoś jest w stanie wytłumaczyć mi, czym się różni terrorysta od antyterrorysty. Może wówczas zrozumiem.
Pan Lenin dużo pisał o wojnach sprawiedliwych i niesprawiedliwych. Czytałam tego filozofa i nijak nie mogłam się z nim zgodzić, chociaż na pierwszy rzut oka - miał rację.
Śmierć to śmierć.

10

ares1 ~ares1 (Gość)08.01.2014 09:01

"szybka11" napisał(a):
NORMALNY CZŁOWIEK??????????? No proszę Cię... Jeśli normalne jest to, że ktoś odbywając karę deklaruje, w ten czy inny sposób, że dopuści się podobnego czynu, za który został skazany, jest dla Ciebie czymś normalnym, to chyba nie mam już pytań... Napomknę tylko, że z badań przeprowadzonych w Polsce kilka lat temu 70 lub 80% społeczeństwa jest za karą śmierci i ja również sie pod tym podpisuję słysząc o takich "normalnych ludziach"

Gdzie ja napisałem że jest normalny?kolejna tylko czyta nez zrozumienia :((( A tu kawiatek :
http://fakty.interia.pl/polska/news-fiasko-ustawy-o-bestiach-pedofil-morderca-w-lutym-na-wolnosc,nId,1085712

00

Ł (Gość)08.01.2014 10:04

Gdzie dokładnie znajduje się leśny grób tych chłopców?

00

elmo ~elmo (Gość)08.01.2014 10:22

Ares potwierdziłeś komentarz Lesiny wiec się z nim zgadzasz. Jeśli ktoś uważa, że ten człowiek odsiedział swoje i teraz wychodzi na wolność jako normalny obywatel to chyba ma nie po kolei w głowie. Chciałbym tylko przypomnieć, że kara jaka była mu zasądzona oraz jedyną odpowiednią była kara śmierci...facet ma największego fuksa na świecie a teraz najprawdopodobniej ominie go jeszcze nowa ustawa ponieważ rząd zwlekał z opublikowaniem jej...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat