Ja nigdy nei napisałem że trynkiewicz jest normalny i proszę nie wmawiać nikomu. Mi chodzi że są filary prawa czyli prawo jest równe dla wszystkich (normalnych i nienormalnych) oraz prawo nie działa wtecz. I tych podstaw nigdy nie można naruszyć ponieważ raz naruszone doprowadza do anarchi i nie przestrzegania go. Przykładem może być imunitet w polsce gdzie pozwolono grupie ludzi być ponad prawem i co mamy pijanych złodziji którzy się nabijają. Jesli są jakieś wyjątki i odstepstwa dla małych grup ludzi zawsze przynosi to w póxniejszym czasie złe skutki. Zabicie trynkiewicza albo posadzenie go do więzienia na dożywocie spoko i pozytywne ale w przyszłości może któryś z polityków wpaść na pomysł że wprowadzi ustawe w której mandaty za złe parkowanie będą wieksze np. i że to dla dobra społeczeństwa i powie że wszyscy co w ciągu 25 lat płącili mandaty maja się stawić i dopłacić 20-30% wartości (wiem śmieszny przykład ale żyjemy w Polsce kraju absurdów i może dojśc do takiej sytuacji kiedy pewne grupy luddzi zobacza że można łamać podstawowe filary prawa). Pozdro ;)
ps. Też uważam że trynkiewicz powinien zginąc za komuny ale prawo jest jakie jest i musimy go przestrzegać. Wyciągnijmy lekcję na przyszłość ;)
Prawo jest takie jak sobie stworzą osoby mające do tego możliwości co pokazało moratorium a potem amnestia kary śmierci - można się tylko zastanawiać czemu właśnie w tych czasach zawieszono karę śmierci hehe ale slogany i ogólne przesłanie bardzo ładne i popieram:) pozdrawiam
Sędziowie,politycy ... itp. Wy także macie dzieci,wnuki ... Teraz może trafić na wasze dziecko !!!
I mieszkanko mu załatwili i emeryturkę dostanie. Fajnie być takim bandziorem. Jeść dadzą,ogrzeją,nie ma zmartwień,rachunków , a po urlopie zapewnią miły kącik w przytulnej anonimowej miejscowości. A tu uczciwy Polaku gnij i zdychaj po trochu ... Idioci w rządzie. Wstyt,że jestem Polakiem !!! Teraz może na wasze dzieci trafić !!! Wtedy szybko znajdzie się możliwość zmiany przepisów !!!
trynkiewicz,pękalski itp(niewarto z duzj litery)JAKI RZĄD,TAKI NIKITA-może sobie opatentują ten swój wynalazek....
A co z rodzicami i rodzinami zamordowanych chłopców,kiedy przez te 25lat rząd totalnie miał ich los w ciemnej d...?
Kto im zapewni opieke,darmowy wikt i opierunek i pomoc psychologiczna?
To właśnie Polska-z bandziorem jak ze śmierdzącym jajem się obchodzi,a z ludzmi pokrzywdzonymi... słów brakuje!
...mój Boże jak te dzieci musiały cierpieć...a takie cos chodzi po ziemi i żyje...co za kraj?!
Kto czytał książę Eugeniusza Iwanickiego "Proces szatana"? Opisy są drastyczne. M.in. to, że żaden z tych chłopców nie zginął od razu po zadaniu nożem ran, tylko oni się POWYKRWAWIALI. Spokój Ich duszom. Śmierć sku...synowi !!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!