nie mój drogi,radia piotrków się nie słucha,a czasem warto....to nie mrówki,to inne zwierzątka...
Nie licz na to. Powiatowy Inspektor Nadzoru Budowlanego już odebrał zakończenie robót w schronisku i jego zdaniem wszystko jest O.K. W takim tempie jak schronisko żadna inwestycja nie była odbierana. Szkoda, że tak późno. Gdyby roboty zostały zakończone do 31 maja 2010 to przeprowadzka tak dużej liczby zwierząt przebiegałaby zupełnie inaczej. Zobaczymy co na to powie prokuratura. Na pewno będzie złożone zawiadomienie o popełnieniu prze4stępstwa niedopełnienia obowiązków przez służby nadzoru budowlanego Chojniaka nad realizacja tej inwestycji. I na pewno ten wykonawca też oberwie za partactwo. To są pieniądze publiczne.
Napisz co takiego zrobił sekretarz miasta Bogdan Munik w tej sprawie.
Bardzo, bardzo, bardzo się cieszę, że w końcu otwarto schronisko:-)
Mam nadzieję, że zwierzęta będą miały trochę lepiej...
wy jak zawsze mieszacie w to politykę co nawalili to nawalili ale teraz nie to jest ważne!!! może ktoś z was jest w stanie pomóc przy przeprowadzce schroniska oni nie proszą o dużo wystarczy ze ktoś samochodem pomoże im przewozić zwierzęta bo to one są teraz najważniejsze sama mam pieska ze schroniska i niestety przekonałam się jak takie pieski tam cierpią i jak są spragnione Naszej miłości
Obecny prezio!!!
Mylisz się, jest, i to bardzo. A jeszcze ważniejsze będzie za 24 dni, przy urnach wyborczych. Nie byłoby całego problemu ze schroniskiem, gdyby pracownicy podlegli Pobożnemu należycie wywiązywali się ze swoich obowiązków.
Zresztą tak jak on sam!
Jaki gospodarz w mieście takie i inwestycje wykonane zgodnie z planem: schronisko,boiska, asfalt na Zamiejskiej,fontanna,rozbiórka budynku itp?Dużo ludzi z pewnością nie zagłosuje na obecnego Prezydenta ?
Krótko i na temat!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!