metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Fidel Kastrollll :P lol ~Fidel Kastrollll :P lol (Gość)27.10.2010 21:31

"Przyjaciel-zwierzat" napisał(a):
~Przyjaciel zwierząt (Gość)
7 godzin temu, 14:45
Dzięki Bogu. Chojniak na pewno 3 listopada będzie pozował do zdjęcia w nowym schronisku. Ciekawe jaka spotkała inspektora nadzoru inż. Hartmana? Powiedział publicznie, że został służbowo ukarany. A ja w to nie wierzę. Chojniak pogroził mu palcem i na tym koniec. Jeżeli prokurator tej sprawy od początku do końca nie wyjaśni, to nie wiedzę innej możliwości ukarania winnych tych niedoróbek i błędów oraz braku nadzoru ze strony urzędu miasta. Schronisko miało być oddane do 31 maja 2010 r. Dlaczego inż. Hartman czekał z ujawnieniem tych usterek i brakiem wieńców na ścianach szczytowych budynków, do czasu aż afera się rypła w mediach? A gdzie był przez 5 miesięcy i za co mu Chojniak płacił? Czy nie zaglądał na plac budowy i do dziennika budowy? Prokurator musi to wyjaśnić. Inwestycja za 2,5 mln zł. to nie bagatela.

A będzie w klatce pozował ?

00

antypies ~antypies (Gość)27.10.2010 22:31

A może by się tak przydało nowe schronisko dla... ludzi...

00

Brawo ~Brawo (Gość)27.10.2010 22:52

Jeszcze pare dni i chojniak pa pa...

00

zlamany12 ~zlamany12 (Gość)27.10.2010 23:06

"Doktor-Kacper-..ten-no.." napisał(a):
Chojniaka poparło schronisko....IDA WYBORY !!!!!!!!

Chojniak nawet w schronisku będzie szukał poparcia:)

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)27.10.2010 23:15

"MARKPIO" napisał(a):
Mój pies szczeka-yes,yes,yes!!

00

obserwator ~obserwator (Gość)27.10.2010 23:30

Niech Pan Chojniak wycofa się z kandydowania na Prezydenta m. Piotrkowa Tryb. za brak nadzoru nad dzialaniem podległych sobie pracowników , chodzi o schronisko dla zwierząt , które zostało wykonane z wadami konstrukcyjnymi. Ponadto tą sprawą powinien zająć się Powiatowy Inspektor Nadzoru Budowlanego powiadamiając prokurature.

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)27.10.2010 23:49

"zlamany12" napisał(a):
Chojniak nawet w schronisku będzie szukał poparcia:)

No bez przesady!!!! To że się odwlekło ,to duży minusik.Ale jednak zwierzaczki powitają New Year 2011 w godniejszych warunkach. I chwała za to!!
Mój pies Aron mówi ..yes,yes,yes!!

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)28.10.2010 01:16

"MARKPIO" napisał(a):
Mój pies Aron mówi ..yes,yes,yes!!

Pan Munik ,skądinąd wiem, dużo zrobił w tej kwestii.
I dlatego....oby tak dalej

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)28.10.2010 01:24

"mini19103" napisał(a):
no ale słyszeliście,że nie wszystkim zwierzakom dane jest zamieszkać w nowym schronisku..

mrówki??

00

mini19103 ~mini19103 (Gość)28.10.2010 07:35

"zlamany12" napisał(a):
Chojniak nawet w schronisku będzie szukał

może pracy,a nie poparcia...pytanie czy go przyjmą...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat