Już niebawem w piotrkowskiej radzie miasta zawiąże się nowa koalicja RdP & PO. SLD pójdzie w odstawkę. Wynik głosowania nad projektami uchwał będzie jak dotychczas 13:10.
Ja też się chyba okopię i oflaguję, przykuję do poręczy w UM. Płacę drakońskie podatki za które wypłaca się zasiłki dla nierobów. Nieroby za te zasiłki kupują alkohol a po spożyciu rzucają pod mój płot.Zatrudnieni za moje podatki stróże panującej bandy każą mi to sprzątać grożąc karą. Komuno wróć, niech nieroby nazywają się nierobami a nie bezrobotnymi!!
Jedyny pożytek z przejęcia przez Dalkię albo PGE to taki, że dresiarz przepadnie w nowym układzie! Nareszcie.
Bardzo dobrze w końcu rozwalą tą pociotną klikę, skończą się układy. A nowy inwestor wprowadzi trochę świeżości. Może w końcu ludzie o odpowiednich kompetencjach zawodowych znajdą tam pracę.
A na zdjęciach największy obibok ciepłowni miejskiej. Przewodnicząca S, która nie wiele potrafi i papierosami, popielnicą na biurku. Proszę mi pokazać urząd gdzie można palić pod obowiązująca ustawą.Brakuje tylko półlitrówki.Słyszałem że to dresiarz namawia na te protesty był nawet w regionie żeby za nim strajkowali.
Czy związki są dla dresiarza czy dbają o firmę. Na pewno będzie im lepiej w Dalkiii ale jak nie wiadomo o co chodzi to o pieniądze. Przecież dresiarz nie będzie Prezesem i dlatego podburza.
Raz -kid32, później -kid32 a na końcu jako rolnik szuka żony żenujące to nasze społeczeństwo, odważne jak w ukryciu a jak w oczy coś powiedzieć to co to to nie. Rzuć kamieniem jeśli jesteś bez winy utajniony pracusiu.
Ten śmieszny protest jest aranżowany w gabinecie "dresiarza",bo koniec jego bliski.Chojniak musiał by na głowę upaść by realizować projekt "Gorszanowa".Ten głupi naród myślał że tamten zapewni im byt i sielankę, nie widząc że kręci swoje lody wykorzystując naiwność tych ludzi.Tam musi wejść prawdziwa ekonomia,nie pseud którą obecnie prowadzi przereklamowany ekonom.Cena ciepła powinna gruntownie zostać obniżona,trzeba zajrzeć w dokumenty i zobaczyć jak robi się sztuczne koszty.Cieszy mnie to że próbują przetrzepać kalesony "pobożnemu",bo mu się to należy,ponieważ zapomniał że jeśli się chce uważać za prawego człowieka to z daleka trzyma się od łobuzów,betonów komunistycznych i złodziei.Jeszcze zobaczy jak roztaje się z "dresiarzem",przwiduje około 2 lat w sądzie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!